Aktywne Wpisy

foullyCE +487
Ku przestrodze.
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na

uncle_freddie +666
Barcelona 2 - 1 Girona; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga

źródło: ize
Pobierz
Czy może lepiej poczekać aż elektryk przyjdzie, rozplanujemy co gdzie ma być zrobione i wtedy zapytać go co według niego najlepiej kupić?
Aha, no i jeszcze pytanie. Żeby przycebulić nie chciałbym wymieniać tych gniazdek, które już mi deweloper zamontował w odebranym mieszkaniu. Chciałem kupić jakieś proste białe licząc że nie będzie wielkich różnic w kształcie i odcieniu bieli między tymi co już są, a tymi co dokupię. Myślicie że nie będzie się rzucało w oczy, że w tym samym pomieszczeniu są białe gniazdka, ale różnych firm? Czy jednak lipa i lepiej wymienić także te co już są aby wszystkie były takie same?
#elektryka #remontujzwykopem #remont
Czyli nic super ale wystarczające. Część już kilka razy zdejmowałem i zakładałem i nic się nie połamało, w sensie z ramek. Tylko nie wiem czy białe są.
A co do gniazdek różnych firm, nie sądzę
Jak zostawisz zmianę na później to po dłuższym czasie możesz mieć ślad na ścianie gdy zmiana będzie na mniejsze szyldy.
-gniazdko pojedyncze ma i łapki i miejsce na wkręty by do puszki przykręcić. Po przykręceniu do puszki i tak trzeba wkręcić śruby od lapek bo jest problem z dociśnięciem frontu
-ramki mają mało miejsca na śrubkę którą przykręcasz gniazdo, więc jeżeli puszka była
@sberatel: bi od innych ramki nie pasują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Schneidery mają co prawda paskudny odlew logo firmy na froncie, ale jak Ci to nie przeszkadza to polecam. Są stosunkowo niedrogie, i mają bardzo fajnie zaprojektowane gniazda w środku, wtyczka wchodzi z wyczuwalnym oporem, ale nie trzeba jej na siłę wciskać. Z kolei przyciski światła już mi z tej firmy nie leżą, bo nie ma wyraźnego kliku i chodzą zbyt lekko, tutaj bym polecał coś z innej firmy jednak.