Wpis z mikrobloga

A jakimi wy wartościami kierujecie się w życiu?

@Paradox3p:
1.zyj i daj zyc innym

2.nikt nie zadba o Ciebie lepiej niz ty sam

3.jak ktos jest da mie OK to moge byc dla niego 3x lepszy nawet jakims swoim kosztem. Jak ktos mi robi pod gorke to bede mu robil 10x bardziej niezaleznie od mojego kosztu. W skrocie to "nie atakuj, ale zaatakowany odpowiedz ze zwielokrotniona sila"
szukasz nowych wartości w swoim życiu ?

@Paradox3p: Nie do konca zrozumialem pytanie :)
Juz "pare" ladnych wiosen wystarzcaja mi te 3 i sie sprwadzaja. Wiec szukac to nie szukam. Jesli przypadkiem jakies nowe poznam to oczywiscie ze sie nad nimi zastanowie.
@Paradox3p: Kazdy ma swoje zasady i podejscie.

otwartym człowiekiem

Ja tez jestem otwarty na nowe rzeczy i ciekawy swiata. Lubie rozne ciekawostki. Ale nie podciagnal bym tego pod zasade jaka sie w zyciu kieruje.

Towarzyskim

W towarzystwie potrafie sie zachwac. Ale jakos sam "nowego" towarzystwa nie szukam. To mi do zycia niepotrzebne.
Wole sie skupic na tym co jest potrzebne. Taki troche pragmatyzm.
@gorzki99: och otwartość to dla mnie duży temat. Przede wszystkim na to co czuje, bo to dużo mi mówi mi o sobie. Otwartość na doznania których się boje lub na doznania innych i ich rozumienie.

Towarzyskim: tu raczej chodzi o dbałość o kontakty między ludzkie bo potrzebuje tego.

Dla mnie moje podejście jest pragmatyczne na maxa. To wszystko jest w konkretym celu

Kazdy ma swoje zasady i podejscie.

.
Och oczywiście
tu raczej chodzi o dbałość o kontakty między ludzkie bo potrzebuje tego.

@Paradox3p: Ja nie. Moje grono znajomych jest dosc waskie (pomijamy tutaj znajomych z roboty) a rozinne jezcze wezsze (zostala mi siorka ze swoja rodzina)

W sumie mam jednych znajomych (rodzina 2+1+pies) z ktoryi jesem dosc blisko i moge ih nazwac przyjaciolmi. Jednych bardzo dobrych znajomych (rodzina 2+1) ale widujemy sie dosc nieczesto. No i siorke (tez 2+1+pies). I tyle.