Aktywne Wpisy
viero +151
kołchoz mnie tak męczy że ja pjerdole, nawet jak mam weekend to nie umiem się nim cieszyć, to jest tortura psychiczna a do niczego innego się nie nadaję, nie umiem znaleźć sobie innej pracy bo jestem niezaradny życiowo a jak rzucę kołchoz to czeka mnie bezdomność, jestem w dołku psychicznym i nie wiem gdzie prosić o pomoc
#przegryw
#przegryw
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
@BezDobry: oczywiście, że tak
@BezDobry: za dużo tvp
@Florent: aha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szalenie konstruktywnych komentarz :p
@Florent: i polecam przestać czytać polityków, a czasem posłuchać wojskowych specjalistów którzy będą tego sprzętu używać i wiedzą Najlepiej do czego i jak:p
Założenie się że jeszcze w lutym nie wiedziałem co to topaz, a jak ktoś mówiła PPK, to myślałeś o pracowniczym planie kapitałowym, tak?
No ale wiadomo PiS wiecznie zły xd
Normalnie jakbym odpalił TVP, tylko tam sobie
@BezDobry: zasadnicze to nie sprzedawali broni, tylko zaawansowania elektronike i technologii, która co prawdą używaną jest np w czołgach, ale nie nie zabija:p chyba że ci kamera termowizyjna wpadnie na głowę to tak
Aczkolwiek co do współpracy, to Niemcy popisali się już przy czołgach, a francuzi przy np. langustach :p
Jak nasi chcieli partycypować z innym dużym projektem, to też mieli nas
No ale przecież pilot to tylko najdroższy element w takiej maszynie więc co kogo będzie obchodzić jego przeżywalność, na wojnę i tak się nie
Lelelele politycy zli, PiS #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I piszesz jakieś bzdury o udźwigu, i walkach z migami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Było tłumaczone POTRZEBUEJMY FA50
AAAA TVP
AAA nie znasz sie
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡
I wygogluj sobie jakie samoloty bojowe tworzy polska. Może ci się trochę w tym pustym łbie rozjasni. Chociaż prędzej głowa rozboli od myślenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Usul89: ale ma w zwyczaju służenie w interesie Niemiec
@glaaki: no to leć namawiać wszystkich żeby dobrze zagłosowali, pisowcu xD