Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
Przypomnę tylko, że roSSjanom wyparowało ponad milion zimowych zestawów mundurów, które były przechowywane w punktach rekrutacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #wojna #rosja
Nie pozdrawiam.
@Rotczajld Nie o to chodzi. Spójrzcie na wynik ostateczny. Ukraina się tylko broni a ruskie zdobywają terytorium. A niektórzy tu wręcz codziennie świętują zwycięstwo Ukrainy. Nie widzicie tego?
@kidi1: Oczywiście że terroryści z roSSji zabili więcej cywilów (Ukraińcy nie dopuszczają się takich barbarzyńskich czynów)
@Rotczajld Dążę do tego żeby uświadomić niektóre ofiary plotek i myślenia życzeniowego, że nie jest tak kolorowo jak myślą.
@kidi1: a weź mi przypomnij ile Niemcy miały terytorium w 1942 roku