Aktywne Wpisy
eisil +143
Obejrzałem ten fragment programu "Dzień Dobry TVN" o przegrywach i czuję się lekko oburzony. Marcin Prokop stwierdził, że "i samoskazali się na bycie piwniczakami". No oczywiście, to wszystko wina tych obrzydliwych inceli ( ͡° ͜ʖ ͡°) To oni ponoszą pełną odpowiedzialność za to, że byli bici w domu czy gnębieni w szkole przez rówieśników, tylko dlatego, że byli słabsi fizycznie lub psychicznie, przez co muszą się teraz
nad__czlowiek +15
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #korposwiat
Najbardziej wkurzające jest ta szkodliwa propaganda, że tylko w IT się zarabia. Wiecie, oficjalnie mówi się że no - dobrze zarabiają jacyś lekarze, prawnicy, dentyści, fachowcy fizole typu stolarz, hydraulik, mechanik, maniciurzystki, fryzjerki z takich typowych zawodów i to w sumie tyle. Oprócz tego jacyś przedsiębiorcy, developerka mieszkań, działalność gospodarcza ogółem, ale są ryzykowne biznesy i rozległe dziedzinowo oraz zarobkowo, że nie ma schematu, wiec te branże
Najbardziej wkurzające jest ta szkodliwa propaganda, że tylko w IT się zarabia. Wiecie, oficjalnie mówi się że no - dobrze zarabiają jacyś lekarze, prawnicy, dentyści, fachowcy fizole typu stolarz, hydraulik, mechanik, maniciurzystki, fryzjerki z takich typowych zawodów i to w sumie tyle. Oprócz tego jacyś przedsiębiorcy, developerka mieszkań, działalność gospodarcza ogółem, ale są ryzykowne biznesy i rozległe dziedzinowo oraz zarobkowo, że nie ma schematu, wiec te branże
Mam zamiar jechać w góry na kilka dni przy okazji robiąc detox smartfonowy za wyjątkiem radia i robić to regularnie, zabieram jedynie starego Sony Ericssona W200i.
Jeszcze dobrze byłoby mieć możliwość odczytania jedynie tekstu maili na gmailu.
Przy okazji. Dobrze rozumiem, że najlepszą opcją karty sim do takich zastosowań będzie Play OdNowa? Konto zawsze ważne, do Play za darmo, zasilam za 5zł, aby nie były pobierane opłaty za brak aktywności wystarczy nawet połączenie na 2G i pobranie jakichś kilobajtów?
#it #telefony #aplikacje #pytanie #pytaniedoeksperta #nostalgia
#informatyka #play #gsm #siecikomorkowe
Nawet stary Android 2.3 by miał problemy z wieloma stronami
Będzie prościej
A są jakieś aplikacje(na nowy smartfon) pozwalające zablokować wszystkie aplikacje za wyjątkiem kilku wybranych(mapy.cz, mapy google, gmail, smsy, telefon, radio, latarka, kompas) generując hasło?