Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +29
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
ag3nt +95
Każdy identyfikujący się jako upalarz powinien mieć kategoryczny zakaz korzystania z klimatyzacji. W biurach specjalne pokoje bez klimatyzacji, zakaz montażu klimatyzacji w domu/mieszkaniu i jeżdżenie samochodami bez klimy. Do tego specjalne sklepy, galerie, restauracje, hotele, kina i inne publiczne miejsca bez klimatyzacji, z których musieliby korzystać. Obsługa w tych miejscach również składałaby się z samych upalarzy.
Po zakończeniu każdego lata upalarz miałby dwie opcje, zostanie w gronie swoich na kolejny rok albo
Po zakończeniu każdego lata upalarz miałby dwie opcje, zostanie w gronie swoich na kolejny rok albo
To wyrywkowo dostają użytkownicy allegro czy jakiś algorytm oznacza podejrzane ruchy?
Jedyne co robię na koncie to od czasu do czasu wystawiam zalegające stare części do PC i w sumie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#alkaida #terroryzm #allegro #pieniadze #pytanie #pytaniedoeksperta
Polityka firmy, a jako klient mogę powiedzieć, że to na plus.
znajomi, brat, inne osoby z rodziny mają znacznie większe obroty (sprzedaż za większe kwoty) i nie było takich "zawołań" o weryfikację, obstawiam że to losowe, ale kto wie, może Pan 0 (czyt. ziober) stworzył nowych 15.000 miejsc pracy do szukania kasy wśród szaraczków ( ͡° ͜ʖ ͡°)