Wpis z mikrobloga

To "normalne" na allegro, że po 5 latach od założenia konta chcą ode mnie ponownie dowód osobisty?
To wyrywkowo dostają użytkownicy allegro czy jakiś algorytm oznacza podejrzane ruchy?
Jedyne co robię na koncie to od czasu do czasu wystawiam zalegające stare części do PC i w sumie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#alkaida #terroryzm #allegro #pieniadze #pytanie #pytaniedoeksperta
artem17 - To "normalne" na allegro, że po 5 latach od założenia konta chcą ode mnie p...

źródło: comment_1665526396ymGTFpEIn25zvQ5QUTH2ml.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@artem17: albo masz konto firmowe, albo spadaj na allegro lokalne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polityka firmy, a jako klient mogę powiedzieć, że to na plus.
  • Odpowiedz
@Neaopoliti: @mexxl: @yhbgrobdoivbvwamsv:
znajomi, brat, inne osoby z rodziny mają znacznie większe obroty (sprzedaż za większe kwoty) i nie było takich "zawołań" o weryfikację, obstawiam że to losowe, ale kto wie, może Pan 0 (czyt. ziober) stworzył nowych 15.000 miejsc pracy do szukania kasy wśród szaraczków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@artem17: to już na allegro z dawna jest polityka, że na serwisie mogą sprzedawać tylko firmy, a osoby prywatne mają (stety lub niestety) spadać na mało uczęszczany serwis allegro lokalnie. Na allegro lokalnie praktycznie zabili licytacje
  • Odpowiedz
@artem17: Twoje dane są u nas bezpieczne, wszak bezpieczeństwo to nasze drugie imię :) Jeśli nasz operator finansowy poprosił Cię o aktualizację swoich danych, to bez obaw możesz to zrobić.
  • Odpowiedz