Aktywne Wpisy
Lukardio +96
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +713
#rower #dzieci #przedszkole #zlodzieje #kradno #polska
@PanBulibu: poprawka: mieszkasz w getcie na Powstańców w południowych Ząbkach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sebki w gruzach urządzający sobie wyścigi? Powstańców z przyległościami. Dzicz parkingowa? Powstańców z przyległościami. Nastolatkowie rozbijający się po placach zabaw? Powstańców z przyległościami. Plaga kradzieży? Powstańców z przyległościami. Morderstwo w warzywniaku? Powstańców z przyległościami.
Jakoś w północnych Ząbkach jest spokojniej, nic się nie dzieje, może tylko menele
Jednego parę razy nagrałem i parę razy poleciało nagranie do WRD
Tam bez grubego wjazdu służb i regularnych patroli (miały być chyba bo akcji z warzywniakiem?) nie poprawi się.
Wiadomo, że gros ludzi z okolicy to zwykli Kowalscy, ale jak patrzę po zgłoszeniach na KMZB czy postach na grupach ząbkowskich to 99% problemów jest właśnie w okolicy Powstańców.
@uszyk90: w norwegii kolego dalej tak jest (moze nie w wielkich aglomeracjach ale w malych miejscowosciach malo kto zamyka domy czy auta, rowery normalnie sobie st9ja bez zabezpieczenia itp
nie, nie jest
tu jest złodziej na złodzieju, dzicz i patologia
W Niemczech i dalej dużo bezpieczniej
@uszyk90: Ta powojenna Szwecja wychodząca z kryzysu