Aktywne Wpisy

ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +221

"jak można walczyć z krajem który ma ładunki jądrowe"
"jak putin jebnie atomówką to nikogo nie będzie, nic nie będzie" (myśli, że cały świat wyparuje)
"Ukraina powinna podpisać pakt, że oddaje te ziemię koło morza Rosji, ale w zamian dostaje gwarancje bezpieczeństwa od Rosji" (dostał donejta o memorandum budapesztańskim to przemilczał)
Co za łeb (łysy). Chłop p------i takie kocopoły do swoich wyznawców na czacie (niepokorni już zbanowani), że włos się jeży na głowie (oprócz Rocza). Ten typ zawsze jest wśród tych którzy "znają prawdę", szczepionki, wojna itd. Niedługo zamiast spoconej czapeczki którą ma przyklejoną do łba od 2 lat będzie kapelusz z folii. Powtarza coś co usłyszał na filmikach na YT, ale on nawet szkoły średniej nie skończył, g---o wie o historii i potem taki jest efekt. Beka.
#bystrzaktv #patostreamy
Przypominam, że prof. rehabilitowany S.Rocz jako zagorzały zwolennik marihuany głosował i promował Bosaka, który jest przeciwnikiem legalizacji xDD