Wpis z mikrobloga

@Smasher69:

ja mu kiedyś zaproponowałem, żeby opublikował na vajkopie coś w rodzaju dekalogu mężczyzny, czy manifestu w kilkunastu punktach. I żeby ujął takie kwestie jak:
- co znaczy być mężczyzną (że np. powinien jeść (na przykładzie spożycia od razu 1-kg lazanii z Biedronki, czy który majonez lepszy), że powinien myć ręce przed masturbacją czy po sraniu, nie powinien godzić się na wychowywanie nie swoich dzieci - wiedzieć, że alfa zapłodni, beciak
@spiegelglas przecież na hejto jego wpisy spadają szybciej niż na wykopie a admin tego portalu napisał że to treści patologiczne których tam nie będzie, a no i jeszcze napisał że użytkownicy takich tagow to gorsi ludzie którzy nic nigdy nie wnoszą w życie internetowe.
@Niemamwiedzy: masz rację. Wydaje mi się, że Kahuniak może publikować na hejto, ale powinien wystrzegać się treści przemocowych, za co i tu spadł, a przede wszystkim nie walić tagów jak to robił na wypoku. Niech przeczyta ich regulamin, żeby wycyzelował posty i za nie spadał (choć to nie jest pewnik, modki mogą nie odpuszczać).
Powinien stosować tag dickpill i nic więcej. Nawet jeśli pisze o filmach czy boksie i wplata