#bigkahunadick powinien wydać kilka książek np. książkę o #dickpillscience, książkę o filmach, jakiś poradnik dla mikrusiarzy i autobiografię, w której byloby opisane np to, że u niego na wsi kiedyś jadło się #psy i to, że mikrusiarze go prześladują Takie książki mógłby uwiecznić jego spuścizne. #dickpill #ksiazki #przegryw #blackpill #film #nauka
@Smasher69: Nie wiem co w głowie mają ludzie, którzy #!$%@?ą jakie wspaniałe rzeczy pisał ten typ. Ani to #!$%@? mądre, ani śmieszne nie było. Zasłużony ban za bycie bezbekiem i tyle.
ja mu kiedyś zaproponowałem, żeby opublikował na vajkopie coś w rodzaju dekalogu mężczyzny, czy manifestu w kilkunastu punktach. I żeby ujął takie kwestie jak: - co znaczy być mężczyzną (że np. powinien jeść (na przykładzie spożycia od razu 1-kg lazanii z Biedronki, czy który majonez lepszy), że powinien myć ręce przed masturbacją czy po sraniu, nie powinien godzić się na wychowywanie nie swoich dzieci - wiedzieć, że alfa zapłodni, beciak
@spiegelglas przecież na hejto jego wpisy spadają szybciej niż na wykopie a admin tego portalu napisał że to treści patologiczne których tam nie będzie, a no i jeszcze napisał że użytkownicy takich tagow to gorsi ludzie którzy nic nigdy nie wnoszą w życie internetowe.
Ostatnie zdanie wpisu którego screen wrzucam to ocena naszej wartości (bo dyskusja dotyczyła dickpilla)l jako grupy ludzi która nigdy nic nie wnosi do dyskusji, niezależnie gdzie się wypowiada).
@Niemamwiedzy: masz rację. Wydaje mi się, że Kahuniak może publikować na hejto, ale powinien wystrzegać się treści przemocowych, za co i tu spadł, a przede wszystkim nie walić tagów jak to robił na wypoku. Niech przeczyta ich regulamin, żeby wycyzelował posty i za nie spadał (choć to nie jest pewnik, modki mogą nie odpuszczać). Powinien stosować tag dickpill i nic więcej. Nawet jeśli pisze o filmach czy boksie i wplata
@spiegelglas: Nadmiar tagów tylko przyciągnie więcej internetowych bojówkarzy z mikropenisem, musimy działać subtelnie jak wywrotowi filozofowie czasów oświecenia, w końcu byli to tak jak my posiadacze konkretnych sprzętów.
#dickpill #ksiazki #przegryw #blackpill #film #nauka
ja mu kiedyś zaproponowałem, żeby opublikował na vajkopie coś w rodzaju dekalogu mężczyzny, czy manifestu w kilkunastu punktach. I żeby ujął takie kwestie jak:
- co znaczy być mężczyzną (że np. powinien jeść (na przykładzie spożycia od razu 1-kg lazanii z Biedronki, czy który majonez lepszy), że powinien myć ręce przed masturbacją czy po sraniu, nie powinien godzić się na wychowywanie nie swoich dzieci - wiedzieć, że alfa zapłodni, beciak
nie mam tam konta.
https://www.wykop.pl/wpis/68136093
Ostatnie zdanie wpisu którego screen wrzucam to ocena naszej wartości (bo dyskusja dotyczyła dickpilla)l jako grupy ludzi która nigdy nic nie wnosi do dyskusji, niezależnie gdzie się wypowiada).
Powinien stosować tag dickpill i nic więcej. Nawet jeśli pisze o filmach czy boksie i wplata