@MrBeast nie będzie, bo wie, że racja jest po stronie ekipowiczów, którzy zerwali z Karolem. A on jest honorowy i uczciwy. Frizowi kasa i sława przyćmiły relacje ludzkie.
@Grooveer: ale ty ich zażarcie bronisz XD prawda jest taka ze ja #!$%@? wiem i ty #!$%@? wiesz, póki nikt nie powie całej prawdy to mozemy jedynie snuć domysły
@Grooveer: wiesz co to być honorowym czy mylisz z uczciwym od kiedy ludzie honorowi chcą zrywać to co podpisali. Wtedy im sie opłacało bo wiedzieli ze wybija sie z frizem a kiedy juz sa na górze to nagle zrywamy umowy bo sie nam nie opłaca XD
@Grooveer: zmień sobie nick na czopek, tak im w dupsko wchodzisz. Wina jest po stronie ekipy B, bo nie czytali umów i nie chcą ich dotrzymać. Koniec kropka.
@Grooveer ja nie mam nic poukładane na ten temat bo puki ktoś z ekipy się nie wypowie o co tak naprawdę chodzi to spekulacje wykopków są #!$%@? warte... tak samo moje teorie jak i twoje i wiele innych
@Grooveer: Dzodzo i Patec to honorowi ludzie, ale melepeta zreszta widac po jego otoczeniu "gangsta paradise" to zwykly prostak, zreszta jego dziewczyna tez nie wydaje sie lepsza.
@Grooveer: nie znam sytuacji, ty rowniez dlatego twoje wysuwanie jakichkolwiek wnioskow tez nic nie znaczy. Po prostu stwierdzam fakty nt tych "gwiazdorow". Zreszta kolo czegos mi to lata
@Grooveer: niestety tego nie wiem Ciekawostka: Krzycha poznałem w Krakowie zanim był jeszcze Krzychem na zlocie dywagowaliśmy który Opel lepszy mój czy jego, gdzieś w połowie daily się z orientowałem dopiero. Jego Astra była naprawdę dobrze, pedantycznie zrobiona
Zamiast napisać 3,5 roku to napisał że pracowałby w marcu 4 lata ale nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#friz
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawostka: Krzycha poznałem w Krakowie zanim był jeszcze Krzychem na zlocie dywagowaliśmy który Opel lepszy mój czy jego, gdzieś w połowie daily się z orientowałem dopiero. Jego Astra była naprawdę dobrze, pedantycznie zrobiona