Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +333
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +943
Chorowal ktoś z was na nerwicę przełyku? Może polecicie kogoś kto zna się na tym? #psychologia #psychiatria #nerwica
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #633ea61a8e7457f8cdeaec06
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Mam objawy przepukliny przełykowej i refluksy, które się zaczęły pod koniec Sierpnia. U mnie to normalne, ponieważ przy przesileniu jesiennym lub wiosennym tak jest. Wiem to od lekarza gastrologa.
Osłona z rana na czczo Ci pomoże. Ja brałam Gasec na receptę, teraz inny. I na noc też coś, by Ci się nie cofało do przełyku. Polecam nie spać bez poduszki przy refluksach. Najlepiej skonsultuj to