Aktywne Wpisy

dosefurious +229
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Foxing +26
Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynajmniej jakoś dopasowanej designem, dostajesz takie g---o z recyklingu puszek. Tak, czepiam się. Tak, wkurzają mnie korpo dusigrosze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#pcmasterrace #komputery
#pcmasterrace #komputery
źródło: s-l1200
Pobierz

myślałem o czymś do 1500zł, kupię dla ojca bo nigdy nic nie dostał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czy iPadem w ogóle dobrze przegląda się internet czy raczej nie? Nie chciałbym bubla kupić.
#pytanie #informatyka #komputery #apple
Super się sprawdza do przeglądania netu, czytania e-booków, słuchania muzyki itd. Dodatkowo łatwiej mi udostępniać im zdjęcia czy gadać na facetime. Jakieś proste gry logiczne czy krzyżówki albo sudoku też spoko. Polecanko
poza tym mimo wszystko do podstawowego przeglądania internetu będzie potrzebny, a nie do gier klasy AAAA+
kiedyś czytałem na wypoku
No a odnośnie drugiego pytania - na rynku telefonów nie ma dziś większej różnicy czy