Wpis z mikrobloga

Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynajmniej jakoś dopasowanej designem, dostajesz takie g---o z recyklingu puszek. Tak, czepiam się. Tak, wkurzają mnie korpo dusigrosze ( ͜͡ʖ ͡€)

#pcmasterrace #komputery
Foxing - Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynaj...

źródło: s-l1200

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Foxing: Ale co mnie obchodzi jak buda wygląda jak stoi pod biurkiem? To tylko obudowa i jej zastosowaniem jest chłodzenie reszty podzespołów, a że wymyślacie sobie jakieś światełka czy wygląd tylnych portów to sobie kurła naklejkę na alie kup z tym co tam chcesz.

• Odpowiedz
@Foxing: tymczasem MSI jakieś 9 lat temu w komplecie z MoBo za jakieś 350 złotych dorzucało takie:

@wujek_mikazjusz: przecież to jest dosłownie to samo tylko naklejkę przykleili czy tam tani nadruk zrobili xd

Dalej masz niklowany kawałek blachy niewiadomego pochodzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing

dałem za płytę tyle co ty - jakieś 700pln.niby sam składałem pc ale k---a nie wiem czy mam osłonę czy nie.

Niby teraz korci żeby sprawdzić, ale poczekam te 6 lat i przy wymianie sobie sprawdzę czy korpo sknerusy poleciały ze mną w c---a
  • Odpowiedz
@Foxing: a kto Ci kazał wydawać 700zł na mobo.. większość rzeczy obecnie nie jest warta pieniędzy za które są sprzedawane.
Najlepszą forma sprzeciwu czy zrobienia coś z tym, to po prostu nie kupowanie.
  • Odpowiedz