Wpis z mikrobloga

Ja liczę na scenariusz "CARMA WRACA":
1) Klaudia w skrzynce ma immunitet i podchodzi do Grzesia
2) Carma wraca nr1: los się zemści za układ facetów (Ventyl-Alimenciarz-Igi) z początku programu, gdy bardzo fajnie zapowiadający się Maciek został zablokowany przez Alimenciarza z immunitetem (podszedł do Wiktorii).
3) Carma wraca nr2: Magda mówiła w nowym odcinku że Ventyl wystarczy jej w programie i że nie musi z nikim żyć w przyjaźni, dodając "po co mi to".
4) Monika podchodzi do Mikiego i mamy pięknie rozwiązaną sytuację.

Z punktu widzenia produkcji to także bardzo dobre rozwiązanie, bo Magda już zrobiła show, a w przyszlości może i tak być przywrócona. Jest też szansa że następnego dnia Magda może wócić bo obstawiam scenariusz że nowy chłopak będzie wybierał między 2 dziewczynami, które na RR odpadają. Czuję że dymy będą gwarantowane.
#hotelparadise
  • 7
nowy chłopak będzie wybierał między 2 dziewczynami, które na RR odpadają.

@kipman1: Boję się, że ten nowy chłopak to będzie powrót szurniętego Świgora i będzie miał do wybory wiecznie sfochowaną Anastazję i dryga jakąś dziewczynę. Którą wybierze to wtedy wiadomo
@kipman1: o tak, też na to czekam ! Immunitet i blokada wentyla to by bylo piekne ( ʖ̯) no i nareszcie się doczekałam ataku Moni na Mikiego, znowu pokazała jak można z klasą podchodzić do programu, poczekała aż zakończą temat z Hugoliną, nie wpieprzała się miedzy nich i przyznała się, że od początku coś było na rzeczy, o czym Miki wiedział ( ͡° ͜