Aktywne Wpisy

akNe +429
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
źródło: IMG_1199
Pobierz
Bunch +373
Pajac nie mógł wyjść po szkle że szklanki więc produkował pajęczyne po której się wspinał, ale się skończyła. #zwierzeta
źródło: temp_file7929173096012856547
Pobierz

Error at speedtest.py: 2022-10-05 20:03:03list index out of range
('list index out of range',)
Odpalając z linii komend mam tylko:
speedtest.py:52: Warning: (1265L, "Data truncated for column 'Ping' at row 1")cursor.execute(sql, (s_time, ping, download, upload))
#linux #programowanie
@Oo-oO: a mogę jakoś zrobić tak, żeby mój cron miał te same dostępy i ścieżki co mój user?
Na poprzedniej wersji systemu to działało, a nie kojarzę, żebym cokolwiek zmieniał wtedy w konfiguracji samego crona.
*/1 * * * * /usr/bin/bash -l -c /usr/bin/env python3 /tmp/speedtest.pyzadziałaOct 5 20:44:01 raspberrypi CRON[2584]: (pi) CMD (/usr/bin/bash -l -c /usr/bin/env python /home/pi/Python/speedtest.py)@Krolik: dzięki, a powiesz mi coś, o czym nie wiem?
@Oo-oO: również nic się nie dzieje
@Krolik: no to jestem autorem, ale nie programistą 15k
https://github.com/sivel/speedtest-cli/blob/master/speedtest.py
if xxxx:..for ...
źródło: comment_1665089122PTVbfezolwdkX5auabdHhQ.jpg
Pobierz