Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +62
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
-zesra się a nie zrzuci,
-na pewno rozkradli te atomówki albo im zardzewiały,
-op to pedał i niepotrzebnie straszy.
Nie rozumiem skąd tutaj taka awersja do chłodnej analizy...
#rosja #wojna
@Umbrella_Corporation_: Szkoda, że nie rozbierali na czynniki pierwsze idei rury z gazem omijającej przypadkiem wszystkie terytoria które Rosja miała ochotę od co najmniej 20 lat "nabyć" za pieniądze z "zielonej energii gazowej"
Komentarz usunięty przez moderatora
@Umbrella_Corporation_: awersja to jest ale do niezbyt inteligentnych ludzi którzy boją się terrorysty i próbują nim straszyć innych, a nie do żadnych analiz. Każdy ma już w dupie druga armię na Ukrainie, chyba że jesteś objęty mobilizacja, wtedy strach można zrozumieć
@Umbrella_Corporation_:
Ile tak naprawdę masz nowych wątków w tych dyskusjach? Do tego jeszczę kręcą się onuce, które też celowo powtarzają podobne brednie. Więc najczęstszą reakcją jest odrzucanie bo ludzie mają dosyć.
@Jarasznikos: Szczerze mówiąc, to niebyłbym taki pewen. Jakby już mieli #!$%@?ąć, to prędzej #!$%@?ą nie w Warszawę, a w Londyn. Mimo wszystko Londynem świat bardziej się przejmie, a terrorysta uderza tam, gdzie najbardziej boli.
Al Kaida uderzyła w WTC gdzie pracowało 11000 osób, a nie jakiś dinner pod Detroit.
@Umbrella_Corporation_: błyskotliwa analiza ( ͡° ͜ʖ ͡°)