Aktywne Wpisy
Tommy__ +89
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Niestety, to federacja FAMEMMA odwróciła się od Dawida bo mieli 'beke' że szczęka mu wypadła i nie było niby żadych środków podawanych dla zawodników lecz dobrze wiemy że grubas i biseks zawsze mijają się z prawdą.
To samo zrobili z Magicalem gdy złamał nogę na tej samej gali, miała być rehabilitacja, pomoc dla Daniela ale oczywiście wszystko zostało przerobione na memy i teraz z patotwórcy będziemy mieli twój kryminalnopatologiczny gdzie pamiętajmy o tym, Daniel już szedł w stronę influenceriady i byłby pewnie jednym z topowych twórców na YouTube gdyby tylko FAMEMMA pomogli mu się po tym wypadku ogarnąć.
Nie wiem co o tym myśleć. Z Dawidem ozdobą pisałem jeszcze na początku gry..
Gra miała wciągnąć influencerów i obnażać ich głupotę lecz przez to że zrobili z Dawida wariata, sam się nim stawał z czasem.
Główną winą za śmierć Dawida Ozdoby powinien być obarczony zarząd federacji FAMEMMA, Marek Hoffman oraz Ci którzy uczestniczyli w tym procederze lub mieli wiedzę która mogła zmienić sytuacje Dawida, również Ci którzy hejtowali dołożyli swoją cegiełkę.
Na początku było śmiesznie i miało tak być w zamyśle twórcy gry, lecz po czasie odklejka stawała się coraz większa a dłubanie po darknetach w CICADA3301 wcale nie pomagało.
Gale produkowane w czasach pandemii coraz bardziej odciskały piętno na Ozdobie, wołaniem o pomoc były zaczepki do niektórych influencerów typu Wardęga, który mógł coś zrobić w tamtych czasach ale Sylwek podłapał to jako mem a nie jako problem.
Wszystko od czasu FAMEMMA co robił Ozdoba dostawał hejt i rozczarowanie.
Szkoda mi Cię Dawid, szkoda mi tego pozytywnego odpału który zmienił moje życie, szkoda mi też tych jazd które miałaś z powodu tych s---------w, szkoda mi też tych rzeczy o których pisałeś, szkoda mi gry i indygo jazdy ale zawsze będę pamiętać o Tobie i w moim świecie gra będzie toczyć się dalej...
Tag nigdy Cię nie zapomni, nawet jeśli częstotliwość postów w twoim stylu zmaleje to Ci którzy grają zapamiętają Cię do końca życia jako pozytywnego świra a nie pałę życiową.
Naszym obowiązkiem powinno być kontynuowanie #gra tak jak Ozdoba chciał żeby ludzie grali w jego grę.
tik tak
tik tak
NARA ZJEBY
POZDRO #pozytywni BRACIA #indygo
#famemma