Aktywne Wpisy
Vukosky123 +8
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Rurururkowiec +33
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
Ozdóbkę poznałem osobiście w lutym, sporo godzin przegadaliśmy... i strasznie się z nim polubiłem, czułem się jak bym się z nim znał 20 lat, mieliśmy zajebistą synchronizacje,było też sporo pomysłow do realizacji począwszy od streamowania które robiliśmy rozruchowo na start, pamiętam 1 stream po przerwie miał około 300-400 widzów i jak się cieszył pozytywnym odbiorem ludzi, też potem miał się przyłączyć do Amadeusza Ferrari, miał do nich iść na streamka naszczęście nie poszedł bo potem Amadi nie odbierał telefonu a wtedy mógłby skończyć tak samo jak on z tą ręką, potem jak zakończyliśmy streama Dawid zdjąl maske usmiechu i zaczął znowu być przygnębiony... Wiele razy mu pokazywałem wykop że ludzie tęsknią za tobą, że robił dobre show i dymy na fame mma, że jeszcze może się odkuć, dostać dobry pekiel za walke, że by sie odkuł finansowo bo strasznie narzekał że ledwo trzyma koniec z końcem ale choroba robiła swoje dalej i nie skorzystał, też dostał dość dobrą propozycje z prime mma ale nadal to go nie przekonywało, też po koniec roku mieliśmy zrobić serie podcastów z tymi jego opowieściami co ludzie beke krecili pewnie wiecie o co mi chodzi (cicada 3301,pajdemia, 23,#gra #my, wariograf itp) chciał wszystko szczegółowo przedstawić od A do Z. Wiadomo Dawid wpadł w depresje po walce z Adbusterem, jeszcze mi opowiadał w lipcu że był z partnerką u lekarza i lekarz podejrzewał u niego schizofrenie oraz dwubiegunówkę. Dostawał leki na depresje ale skutkiem było to że jeszcze gorzej się czuł i dostawał jazdy... jakieś 3 tygodnie temu zapisał się na siłownie z dziewczyną, wykupił karnet odrazu na 3 miesiące mówił że będzie ćwiczyć to już myślałem że będzie iskierka, że zacznie trenować to umysł będzie lepiej pracować, że wróci na właściwe tory ale... to tylko trwało pare dni i przestał. Pamiętam też opowiadał mi o swoim najwiekszym marzeniu żeby założyć rodzine, cały czas mieć grupe chippendales i prowadzić z żoną warsztat fryzjerski i by od czasu do czasu zawalczył w jakieś organizacji.
https://streamable.com/qawodd <--- tak dawid znał ten link :D
Też tutaj dementuje informacje od Boxdela z tego linka - https://www.youtube.com/watch?v=oW2sXS5g658
Boxdel tutaj kłamie że rozmawiał z Ozdóbką bo Dawid sam mi mówił że pierwsze słyszy, że w ogóle z nim nie gadał. Też dementuje tutaj info która była niedawno teraz że ebe ebe umówił się z nim na wywiad. Też opowiadął mi że nadal męczył go Adbuster, że mineło tyle czasu a on go nadal ciągnął po sądach i nie odpuszczał, że strasznie na psychike mu to siadało.
Dawid kopnął w kalendarz kawałek dalej od komisariatu policji gdzieś o 3-4 godzinie go znalezli ,wiadomo w jaki sposób... (samobój) czasami Dawid to co pokazywał było przerażające, też mi pokazywał swoich sporo rysunków były naprawde psychodeliczne i też tutaj wstawiam jego jeden rysunek. Chciałbym też dodać że obecnie można zauważyć sytuację co sie dzieje z Bonusem BGC, i moge głęboko podejrzewać że prawdopodobnie wkrótce może się to samo stać co z Dawidem więc lepiej interweniować za wczasu z pomocą.
Pozdrawiam Barankiep z aniołkiem.
#famemma #primemma #highleague #oswiadczenie #ozdoba
@shredded: tutaj to mogło być tak jak piszesz, a równie dobrze, to Dawid mógł nawet nie pamiętać tych rozmów, bo ma ze 30 kont na różnych socjalach.
Była też kwestia, że
@Sosna00: s---------o
TO JA JESTEM P------Y? Na zawsze w moim sercu.
@marv0oo: widziałeś ile kont ma Jurek Brzęczek albo Czesiu Michniewicz? Znane osoby mają zakładane fake konta na socialach
@Ktore_to_juz_konto: Tak był pod opieką, wspomniałem że było podejrzenie schizofrenii & dwubiegunówki przez psychiatrę a potwierdzenia na 100% nie mogę tutaj dać bo jedynie tylko usłyszałem z ich słów że jest podejrzenie.
@ByCzXD: O tym też porusze na filmie bo z Dawidem kiedyś oglądaliśmy jego filmiki na kanale i szukaliśmy kiedy zaczęły się pojawiać jego dziwne filmiki.