@matsumo: dodaj do ankiety kto bardziej z-----y, Hanka czy opportunist. Myśle, ze nasza wykopowa Hanka aka opportunist może mieć tu podium. Mogę ufundować nawet nagrodę za 1 miejsce w tej ankiecie i wygranej wysłać zdjęcie w ramce z ich idolka maja stasko
@Opportunist: jakim politykiem Jest Maja Stasko XD jaka ty jesteś ameba , to świat nie widział. Ty taka głupia od urodzenia, bo mama ci usiadła na głowie przy porodzie czy coś spadło na głowę jak dorastałas?
@Opportunist: najlepiej byś zrobiła gdybys w ogóle juz nie komentowała. Z---------j w tym Amazonie ze skanerem, bo cię poganiacze z normy będą rozliczać. Dla twojej wiadomości to Maja Stasko jest pseudo dziennikarka, influencerka, feministka i aktywistka. Jeżeli w twoim pustym łbie jest politykiem, to musisz trochę więcej na wos pochodzić
@Opportunist: A) nie jestem zielonką B) nigdzie Cię nie zaatakowałam. Zrobiłam żart, może nudny, ale nie było tam nic przeciwko Tobie więc mnie nie atakuj na ślepo bez sensu, bo to głupie.
Kolejna inba na tagu powinna mieć temat:
Jest Maja Stasko XD jaka ty jesteś ameba , to świat nie widział. Ty taka głupia od urodzenia, bo mama ci usiadła na głowie przy porodzie czy coś spadło na głowę jak dorastałas?