Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy

Gnioty pijanego menela > Gnioty psa Zalewskiego > Gnioty trzeźwego menela

Tak to właśnie wygląda, i trzeba mieć miód ludzki zamiast mózgu żeby temu zaprzeczać. Mam naprawdę przypominać jak chu***ym na maksa był okres na początku 2020 roku, gdy ten dziad w okularkach i koszulach po Albercie nie mającym w sobie już żadnej charyzmy najstarszego nastolatka niszczył swoją atencyjnością każdy materiał, maks kontent na jaki go było stać to kjuendej z pytaniami od gimbusów, oraz jak się okazało że co mocniejsze materiały wysyłał jedynie swoim "doradcom"? Nie odbieram Andrzejewskiemu tego że za jego sprawą 2017 był naprawdę dobrym i nostalgicznym dzisiaj rokiem, jednak gdy wrócił do nagrywania jako już podszywający się pod niepijącego alkoholika to cała jakośc poprzedniego okresu poleciała na łeb na szyję, niemal każda wada jaką dzisiaj się widzi w nagrywaniu przez cyrk zalewski, była w 2020 gdy nagrywał menel wyolbrzymiona jeszcze bardziej, a wielu osób, w tym mnie, od zaprzestania całkowitego oglądania uniwersum odciągał jedynie serial z Łosiami. Naprawdę nie wiem jak co niektórzy mogą mieć tak krótką pamięć. Że niby "stara szkolna" powróci jak za statyw weźmie się nosacz suwalski, którego z jakiegoś powodu dużo osób bierze za pijanego deko gangstera z 2017 roku? Śmiechu warte.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mielonka_madej: No jak dla ciebie dziad w okularkach czytający z kartki pytania w stylu "Krzysiu, czy twoja kupa śmierdzi" jest jakimś szczytem kontentu, to gratuluję. Brak cenzury? Ku**a, no rzeczywiście w sumie ciekawe stwierdzenie że w jego gniotach nie mogło być żadnej cenzury, bo wiele materiałów po prostu wysyłał jedynie swoim doradcom i top donejterom, o czym już napomknąłem we wpisie.
  • Odpowiedz
jest jakimś szczytem kontentu

@Zachodniopomorzanin: Proszę, czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że to szczyt kontentu, tylko lepsze niż gnioty arona, który co chwila tylko przypomina "ale pomagamy Ci Krzysiu?", albo rechocze jak usłyszy c---i/d--a...
  • Odpowiedz
@Zachodniopomorzanin: Oczywiście, że tak. To jest pokaz najczystszej knurzej fantazji. Jeżeli Ty lubisz jak knur wymyśla, jak latał po kobietach, a aron płakał ze śmiechu gdy usłyszał o cyckach, to rozumiem o naszych różnicach w podejściu do szkolnej.
  • Odpowiedz