Aktywne Wpisy

PurpleHaze +203
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)

Mam liveboxa, kupiłem nowy router - chcę żeby nowy router był głównym routerem a livebox tylko modemem.
Idzie to jakoś zrobić? Jak ustawić adresację?
Do tej pory po prostu podłączałem router za liveboxem, ale niedawno się skapnąłem, że to chyba nie powinno tak działać, że dwa routery są w tej samej sieci XD
Z góry dziękuję, niech was Matka Boska Częstochowska błogosławi, ogułem.
#livebox #orange #siecikomputerowe
Komentarz usunięty przez autora