Wpis z mikrobloga

@cosecans: ostatnio stałem się posiadaczem frytkownicy beztłuszczowej. gamechanger. mrożone fryty, kurak, ryby, warzywa. wrzucam wszystko na pałe, 15min i gotowe na talerz. w zasadzie ta frytkownica to moim zdaniem taki właśnie piekarnik z termoobiegiem bo działają na tej samej zasadzie. cenowo też może Ci się udać zmieścić.
  • Odpowiedz
@cosecans: ostatnio na wykopie ktos reklamował taki piecyk z PRL-u, co ciekawe wciąż go produkują chyba, gdzies pod Radomiem jeśli nie pomyliłem niczego, do tego koszt był mniejszy niż 200 Ziko chyba
  • Odpowiedz
@cosecans: Mam Camry CR 111, spisuje się dobrze, jest duży więc używam go z powodzeniem zamiast normalnego piekarnika. Ze 3 lata temu dałem za niego niecałe 300zł, teraz widzę, że ta cena nie jest osiągalna ale wydaje mi się, że jakiś mniejszy znajdzie się w Twoim budżecie.
  • Odpowiedz
Dopieka ładnie i mięsa i ciasta wszystko wychodzi jak z tradycyjnego piekarnika. Zazwyczaj nie siedzę z zegarkiem w ręku czy czas taki sam jak w innych, ale efekt zadowala. Na pewno jest mniej energooszczędny bo mocno się nagrzewa obudowa wiec ta temperatura sobie ucieka. Jest spory jak na takie przenośne piekarniki, ale ma termoobieg, rożen, światełko w środku. Jak się oszuka termostat to nawet można taką fajną pizzę zrobić :P
Shaow - Dopieka ładnie i mięsa i ciasta wszystko wychodzi jak z tradycyjnego piekarni...

źródło: comment_16643647352M4FLPZDMVmvuEijEtwNfk.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz