Tym bardziej że Polsce bardzo dużo kart do rąk podarowała sytuacja która wynikła nie zależnie od nas
@Mscarn: Ogólnie to prawda jednak USA jako supermocarstwo też dostało IIww w prezencie i nie było to zależne od nich. Wszystko zależy od wykorzystania sytuacji którą daje los. Według mnie Polacy to spierdzielą.
@Mojs: może dlatego że Czesi mają droższe paliwo od nas i porównywalna inflację, oczywiście przy wyższych zarobkach ale nie aż tak wyższych jakby się mogło wydawać, więc różnica między poziomem życia jeżeli jest to nie jest widoczna gołym okiem. Poza tym Rosja czy Indie są mocarstwami, mimo wszystko, a przeciętny obywatel żyje na bardzo niskim poziomie. Z drugiej strony Szwajcarzy żyją sobie świetnie, ale mocarstwem nie są.
@Ark00: wiem wiem, mam w galerii obok Dealz, widziałem tam po 5 ziko. ʕ•ᴥ•ʔ ale z tego co zauważyłem większość produktów ma naklejki polskie a oryginały po niemiecku albo angielsku więc... ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kamelot: To ma też sens, ale jak na meme wyżej - oczami obywatela vs oczami wszystkich innych... xD
@Mscarn: Ogólnie to prawda jednak USA jako supermocarstwo też dostało IIww w prezencie i nie było to zależne od nich.
Wszystko zależy od wykorzystania sytuacji którą daje los. Według mnie Polacy to spierdzielą.
A https://pl.m.wikipedia.org/wiki/ORP_Orzeł_(1985) ?
@Mojs: 6.50 to ty chyba w żabce te monsterki kupujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mojs: (╯︵╰,) kiedyś to było
W sumie można to wykorzystać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kamelot: To ma też sens, ale jak na meme wyżej - oczami obywatela vs oczami wszystkich innych... xD