Aktywne Wpisy

WielkiNos +117
Faceci narzekają, że kobiety nie chcą z nimi uprawiać seksu, a tymczasem to takie proste.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #p0lka #pieklomezczyzn
#logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #p0lka #pieklomezczyzn
źródło: temp_file6585815189421231238
Pobierz
mirko_anonim +88
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno

Dobra, zdradźcie mi sekret, jak to jest. Skomentowałem coś jako jedna ze swoich stron, jako fanpage. Wchodzę tam teraz, widzę, że komentarze są wyświetlane jako napisane przez mój drugi fanpage. Co do...?