@GlenGlen12: hipergamia nie jest nowym zjawiskiem, wynika z ewolucji i dopiero w połączeniu z social mediami i iluzją że kobieta może mieć każdego partnera powoduje problemy
@GlenGlen12: bzdura. To tak jakby mówić, że mężczyźni w społeczeństwie np. amiszów nie mają cech poligamicznych - mają, tylko kultura i społeczeństwo narzuca im monogamię. Tak samo było zawsze z kobietami.
@GlenGlen12: Ehhhh….Dajcie mi taką różową która nie jest przesiąknięta mediami społecznościowy Co ja gadam, nie ma takich niestety ehh…Chyba tylko w krajach trzeciego świata
Rok 2005, piękne kobiety bez cech hipergamicznych, bez wypranych mózgów przez social media.
Tak moi mili, kiedyś było lepiej.
@GlenGlen12: nie było lepiej. Zarzucamy Social Mediom, to jak się teraz zachowują ludzie. To nie jest wina ani Instagrama, ani Tiktoka ani Facebooka, po prostu te narzędzia tylko pokazały jacy ludzie są naprawde.
@GlenGlen12: 2005 rok to szczyt działalności Simona Mola w Polsce, a wiadomo ile on potrafił peklować. Kobiety kiedyś nie były lepsze niż obecnie. To tylko idealizowanie przeszłości.
@GlenGlen12: Lol w latach przed social medial i aparatem fotograficznym w telefonie komórkowym laski pruły się jeszcze bardziej, bo nie bały się aż tak bardzo że ktoś je sfotografuje na dyskotece czy tam na imprezie i powysyła do znajomych. Dziewczyny nie bały się pokazać c---i na koncertach i tak dalej. Teraz się zrobiła konserwatywna rewolucja. W sensie ok, każda chce być miss instagrama, ale raczej bez konkretów. Profile na socjalach
@GlenGlen12: Za to moda w tych latach była tragiczna, nawet całkiem ładni ludzie w tych tandetnych ciuchach niczym z gazetki bravo wyglądali dużo gorzej niż teraz.
Jak sobię tak wspominam z obserwacji (bo już się interesowałem relacjami damsko-męskimi) to było lepiej, ale niewiele.
To był w sumie początek nowej generacji bezczelnych młodych dziewczyn, ale to było nic w porównaniu do dzisiaj. Bravo girl, co raz odważniejsze programy w TV, co raz większy dostęp do internetu i takich light wersji Tindera jak fotka.pl czy Gadu-Gadu.
Tak moi mili, kiedyś było lepiej.
#przegryw #hipergamia #blackpill #takaprawda #polska #ladnapani #prokuratorboners #slodkijezu
@GlenGlen12: bzdura. To tak jakby mówić, że mężczyźni w społeczeństwie np. amiszów nie mają cech poligamicznych - mają, tylko kultura i społeczeństwo narzuca im monogamię. Tak samo było zawsze z kobietami.
Co ja gadam, nie ma takich niestety ehh…Chyba tylko w krajach trzeciego świata
@GlenGlen12: nie było lepiej.
Zarzucamy Social Mediom, to jak się teraz zachowują ludzie.
To nie jest wina ani Instagrama, ani Tiktoka ani Facebooka, po prostu te narzędzia tylko pokazały jacy ludzie są naprawde.
Komentarz usunięty przez autora
@cyklofil: iluzją? Przecież one mogą zmieniać jak rękawiczki
Jak sobię tak wspominam z obserwacji (bo już się interesowałem relacjami damsko-męskimi) to było lepiej, ale niewiele.
To był w sumie początek nowej generacji bezczelnych młodych dziewczyn, ale to było nic w porównaniu do dzisiaj. Bravo girl, co raz odważniejsze programy w TV, co raz większy dostęp do internetu i takich light wersji Tindera jak fotka.pl czy Gadu-Gadu.
Nazwałbym ten rok ogromnym przełomem w hipergamii