Aktywne Wpisy
WielkiNos +479
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
robert5502 +149
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
I jak tu zyć panie premierze….
#gownowpis #depresja #przegryw #polska #emigracja
Spoko. Kwestia "kosztów" i "zysków" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmieniać kraj żeby bylo troche lepiej jednemu sie oplaca innemu nie ¯\_(ツ)_/¯
Ja im wiecej podróżuje tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że u nas nie jest źle.
Nie ma takiego burdelu prawnego, nie odwalaja nagle nowych przepisow, na szybko, bo trzeba, a szczegoly sie potem dopracuje.. Nie wspominajac ze nie martwie sie inflacja, ktora rzad nakreca sam.
Chyba Ty ¯\_(ツ)_/¯
Jeśli uważasz, że twierdzę, iż w Polsce jest fajniej nad morzem niż w Hiszpanii to faktycznie jesteś idiotą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdradzę ci tajemnicę, w Polsce nie ma Luvru, Koloseum, Alp ale w tu można spokojnie żyć, mieszkać i pracować, a potem pojechać i zobaczyć te miejsca.
Nie wiem co chciałem swoim wpisem pokazać ale pokazałeś głupotę.
sssij bezdomnemu pałę idioto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie masz ból doopy bo nie masz na wakacje, biedau - zmień pracę i weź kredyt XD
To jest tak głupie, że aż nie wiem co Ci odpisać XD
Jeśli tak widzisz otaczający świat to mocno współczuję, masz coś z percepcją ( ͡° ʖ̯ ͡°)