Aktywne Wpisy
BELM0ND0 +36
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD
#zwiazki
#zwiazki
grubson234567 +669
Co tu się odjaniepawliło. Księża zorganizowali sobie imprezę z męską prostytutką w sanktuarium diecezji sosnowieckiej - parafii Najświętszej Maryi Panny Anielskiej w Dąbrowie Górniczej, ten zasłabł ponieważ "impreza wymkneła się spod kontroli", to blokowali dostęp pogotowiu i policji by się broń boże nie wydało (ʘ‿ʘ) Dopiero po interwencji mundurowych udzielono pomocy mężczyźnie. Teren diecezji sosnowieckiej, obecnie trwa postępowanie prokuratorskie ws nieudzielenia pomocy xD
#polska #neuropa #bekazprawakow #
#polska #neuropa #bekazprawakow #
#ukraina
Tez macie czasem takie rozkminy,ze co by bylo gdyby tej ukrainy nie bylo i teraz ten niski szmaciarz z imperialystycznym ego (nie chodzi o jarka tylko o putina xd) sadzilby sie do Polski?? Grozby nuklearne i wiązanka o tym,ze USA ma sie wycofac za odre .
Teraz to my mielibysmy mobilizacje,czesc z nas by juz nie zyla..Kur*a to my bysmy teraz gineli,nie byloby wygody albo narzekania na prace.
Mam dziwne przeczucie ze predzej czy pozniej tych ruskow trzeba bedzie #!$%@? i zmieni sie cale nasze zycie totalnie. Mozliwe,ze musze udac sie do psychologa xd hi hi hi nuk huk nuk
Komentarz usunięty przez autora
no a gdzie tam widzisz ciagi znakow zapytan czy #!$%@??
@j0shva: Polska - kraj samospełniających się złych przepowiedni.
Przed dojazdem na szczyt wzniesienia:
- Polski kierowca zwalnia: bo za wzniesieniem może być zakręt,
- Fiński kierowca przyspiesza: bo za wzniesiem może być prosta!