Aktywne Wpisy
wredny_bombelek +157
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
rtone +61
Jeden z fenomenów #apple #iphone - zabrali genialny przełącznik na tryb cichy, wprowadzili zamiast niego zwykły gówniany przycisk i sprzedali to jako feature, jeszcze powodując ekscytacje applarzy. Nie słyszałem, żeby ktoś na to narzekał, bo przeciez oni wprowadzili ACTION BUTTON, genialna sprawa - przycisk w telefonie który ma kilka funkcji <OMG>
Myslalem nad czyms takim: click ale 8 kola to za duzo :|
#programista15k
ja jak siadłem to tak mi tylko jaja zgniotło nie wiem jak to możesz rozważać :D jak robisz paznokcie to może ok
do kompa mam wau2 i jest ok
@Hatespinner zupełnie nie zrozumiałeś co chciałem Ci przekazać. Pisząc że jest "za drogi" nie miałem na myśli że trzeba kupić coś tańszego, tylko że za te same pieniądze istnieją lepsze alternatywy.
Sam miałem budżet 6k i kupiłem Niemca mając do wyboru właśnie Embody i mając nawet okazję przetestować na własnej dupie zanim zdecydowałem cokolwiek.
No ale fotele HM są uniwersalnie dobre, więc to, że ty uważasz że jest coś lepszego w tej cenie, niewiele zmienia.
@Hatespinner: tak jest, bo tak wykopek napisał
Skąd czerpiesz wiedzę? Myślę że wtopiłeś hajs i teraz bronisz, a ja byłem mądrzejszy i posadziłem dupsko na wielu modelach ZANIM podjąłem
Również masz rację że to sprawa indywidualna ale to nie kwestia gustu tylko budowy ciała, którą każdy ma inną.
Z internetu, bo w przeciwieństwie do ciebie idzie mi dużo lepiej wyszukiwanie informacji i rankingów, niż produkowanie wysrywów z autopsji. Ot pierwszy link z
@Hatespinner: i to widać :D śmiesznie, że sam się do tego przyznałeś, że jesteś teoretykiem sprzed klawiatury :P
Czyli wyjaśniło się, jesteś jakimś gimbem, który nie umie przeczytać dwóch zdań ze zrozumieniem. Siedzisz ma Markusie z Ikei i miałeś c---a wspólnego z wysoką półką, bo masz zero wiedzy, zero porównań. Temat zamknięty. xD
Oczywiście to nieprawda, piszesz do mnie że siedzę na Markusie a przed chwilą sam się przyznałeś, że to Ty siedzisz na tanim krześle? Gdzie tu sens, gdzie logika :D