Wpis z mikrobloga

@Dewasta: Tak się tylko wtrącę, że dla Barana najlepsze są Strzelce, WAGI (!!!), może Bliźnięta ale odradzam jednak Lwy (to zakochane w sobie bufony), tak samo Wodniki są słabe (dużo piją i ogółem są twisted minded i same nie wiedzą co chcą, krzywdzą dla zabawy). Także ogółem sprawdźcie jaki znak zodiaku ma David z Mołdawii to wam napiszę czy z tego coś będzie dla Andzi
  • Odpowiedz
@Opportunist: jestem Baran moj maz Strzelec i powiem Tobie,ze ciezko bylo ojjjjj ciezko po roku naszego malzenstwa...... natomiast uwielbiam KOCHAM ludzi spod znaku Lwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@EfiePL: Kwestia doświadczeń, ja kiedyś szukałam tylko lwa ale żaden mnie nie chciał aż trafiłam na lwa chyba największego w całej sawannie i straciłam wiarę w te znaki, są zbyt egoistyczne i patrzące na innych z góry, czy to duma czy zadufanie każdy wybiera pod siebie
  • Odpowiedz
@kartelling: Ja miałam związek z rybami właściwie to dla mnie jedno i to samo te dwa znaki i no… bywało bardzo romantycznie ale też bywało, że manipulował mną użalając się nad sobą by w sytuacji gdy ja potrzebowałam wsparcia odwrócić się dupą i olać także nigdy więcej znaków wodnych xD tak samo przestrzegam przed Pannami i Koziorożcami, dla mnie te znaki są zbyt tekturowe jakby nie miały własnej osobowości, już
  • Odpowiedz
@kartelling: No widzisz, lew z którym sie spotykałam to największy socjopata i narcyz jakiego w życiu spotkałam ¯\_(ツ)_/¯, drugi lew, którego znam mniejszy narcyz ale straszny egoista, a trzeci wszystkowiedzący i „najmądrzejszy we wsi”, a tak naprawdę nie wie nic xD pewnie jakbym pomyślała to mogłabym jeszcze pare osób wymienić z mojego życia spod tego znaku
  • Odpowiedz