Wpis z mikrobloga

@wi1qqqq: po lesnych drogach jak chcesz jezdzic to kup sobie mtb jak normalny czlowiek. na grawelu skoncza ci sie nadgarstki i sie zakopiesz w piachu
  • Odpowiedz
@wi1qqqq: Nie jest wolniejszy, jakby mu zregenerować napęd to nawet pewnie szybciej bo dość agresywnie ustawiony ale ja na niego wsiadam tylko w cywilnych ciuchach na dojazdy do pracy jak czasami mnie zmuszą do pójścia do biura czy na jakieś zakupy więc się wlokę wtedy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wi1qqqq: Gravelów to mam zero, a rowerów ogółem to jeden, crossowy/trekkingowy (przez producenta określany jako trekking, dla mnie to cross, bo wyposażenia typu błotniki, bagażniki, stopka nie ma) @wycz: ja po lesie pomykam na swoim crossowym rowerze i daje radę
  • Odpowiedz
@wi1qqqq: Dwa... oba to gravele. Jeden to triban 100, czyli decathlonowy gravel, kupiony w sklepie za 999 zł. Kilka dłuższych przejażdżek na nim było, a teraz służy jako dojazdówka po mieście, bez względu na warunki. Drugi gravel to raczej jazda dla przyjemności i on już z tych, o które trzeba trochę dbać, by nie zostać 80 km od domu z nienaprawialną usterką. Absolutnie nie brakuje mi mtb, szosy ani żadnego
  • Odpowiedz
@wi1qqqq:
4 szt
- Stara zwykła szosa do śmigania latem po mieście
- Stara turystyczna szosa na zimę
- Triban rc100 z kołem 250W, do zapier..
- Miejski składak 26"
  • Odpowiedz