Aktywne Wpisy
insystem +210
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Megasuper +410
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
Mirki mam duży dylemat związany ze zmianą pracy. Obecnie pracuje jako handlowiec i zarabiam na rękę około 4 k podstawy, plus wiadomo samochód i premie co kwartał co daje wtedy jakieś dodatkowe 4-5k. Praca jest dość stabilna, nie muszę jakoś specjalnie cisnąć i szukać z jęzorem klientów, sporo muszę obsługiwać swoich klientów, a nie nowych. Reasumując - dość stabilnie. Natomiast dostałem ofertę pracy od międzynarodowego korpo, gdzie zarobki są prawie razy dwa - podstawa koło 8k. Wszystko jest ok, tylko z kolei pracy będzie dużo więcej (tak myślę) i trzebaby wyjść ze swojego k--------a, poznać nieznane i zaryzykować. Czy warto to robić dla takiej kasy?
#kiciochpyta #pracbaza #dylemat
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #632a9f3a9a4a773345e6389e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
4000 zł * 12 = 48000 zł
4 premie kwartalne po 5000 zł = 20000 zł
łącznie można wyciągnąć rocznie 64000 - 68000 zł + benefit własnego czasu pracy, własnego samochodu,