Aktywne Wpisy
lunari6 +113
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oczekiwania innych są spore, każdy pyta kiedy go zaproszę, ale boję się właśnie, że rozczaruję tych ludzi, a tym samym i siebie.
#gorzkiezale #feels #mieszkanie #remontujzwykopem
Robisz mieszkanie dla siebie czy dla kogoś? Ile ludzi tyle opinii, nie wszystko wszystkim musi się podobać. Grunt żebyś Ty był zadowolony.
@grap: tylko problem jest taki, że będę zadowolony kiedy inni będą zadowoleni
@Tigermass: inne niż Ty to od razu dziwne? Proszę Cię, nie bądź taki zaściankowy
Stary, dobrze Ci mówię miej to w dupie. Będziesz fikołki robić żeby ktoś był zadowolony, poklepią Cię po plecach, a później będziesz żałować bo nie będzie Ci się to podobać. Mieszkanie nie ma podobać się komuś tylko Tobie.
Komentarz usunięty przez autora
@pianinka: a często Ci się zdarzają takie sytuacje, czy raczej ludzie, do których przychodzisz mają poczucie estetyki i dobry