Wpis z mikrobloga

@Czlowiek_Ludzki: key2 wcale nie jest taki słaby. Owszem w dniu premiery posiadał przestarzałe komponenty ale zależy do czego wykorzystujesz. Ja np. nie gram to się nie wypowiem ale aplikacje jak firefox z ublockiem działa płynnie i nie mam powodów do narzekania. Przesiadłam się z BB Motion na Key2 i było czuć progres w szczególności wcześniej brakowało mi pamięci RAM teraz mam najwyższą wersję 128GB 6GB RAM i wystarcza w zupełności.
  • Odpowiedz
ale zależy do czego wykorzystujesz

@0w202122: dialer, messenger, poczta, spotify, youtube. Rzadziej discord, smsy i allegro. Myślisz że do takiego użytku będzie ok i mimo 4 lat na karku i braku wsparcia warto spróbować?
  • Odpowiedz
@Czlowiek_Ludzki: myślę że tak, ale to już od Ciebie zależy. Gdybym przesiadała się z szybszego telefonu na wolniejszy to może bym była lekko zirytowana. Jeśli jesteś świadom klawiatury fizycznej to wybór ok. Mnie głównie też zależało na fizycznej klawiaturze i pisze się lepiej niż na ekranie.
  • Odpowiedz
@0w202122: no ja wlasnie glownie dla klawiatury fizycznej chce ten telefon. NIe mialem jeszcze takiego telefonu, ale jesli mam porownac pisanie na ekranie a pisanie na fizycznej klawiaturze na pc czy laptopie to ta druga jest o niebo lepsza.
  • Odpowiedz