Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +46
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Dlaczego faceci tak się boją kobiet? Byłam się spotkać się z facetem, niby taki kozak, ma tatuaż na plecach, ma na tacy wszystko, a tu jednak odwruci się piętą i w drugą stronę...jakby chciał to by dostał czego chce;) ale nie, lepiej uciec i czekać na top model:) #randkujzwykopem
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63289f5af9fd30f4fa0cfe27
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
---
---
---
@AnonimoweMirkoWyznania: Czyli odpowiedzialność zbiorowa płci? To nawet w związku radzieckim rozstrzeliwano "tylko" rodzinę i znajomych osoby posądzonej o przestępstwo.
---