charity - czyli podziel się swoją pensją by firma mogła się chwalić
@stefan_pmp: Opcjonalnie możliwość robienia wolontariatu w trakcie pracy. Bez przesady, nie każda firma ot januszerka. U mnie w korpo masz możliwość przeznaczenia kilku godzin pracy na wolontariat i liczy się to jako zwykła praca, a jak był początek wojny, to dawali nawet 2-3 dni w miesiącu na to.
@stefan_pmp: Zazwyczaj działa to inaczej - w sensie idź na wolontariat w czasie pracy zamiast do niej a my normalnie Ci zapłacimy jakbyś siedział w biurze plus jeśli są potrzebne materiały to też je zapewnimy.
@ATAT-2: O fajnie. Kiedyś w jednej firmie miałem śniadania w pracy. Nie trzeba było nic jeść przed wyjściem z domu a i często zostawało na drugie śniadanie produktów ( ͡°͜ʖ͡°)
@ATAT-2: historia z mojego korpo, w projekcie dostaliśmy informację od menadżerki że śniadania są w firmie o 9.00, jak ktoś chce to niech przyjeżdża do firmy. Pojechał 1 chłopak, dowiedział się że śniadania są tylko i wyłącznie dla innego projektu. Menadżerka:tak, są dla innego projektu ale zawsze na koniec coś zostaje i wtedy można brać jedzenie ( ͡°͜ʖ͡°)
#pracbaza #pracait #programista15k
Po prostu tak słabo płacą że będzie cię stać tylko na dietę czokoszokową.
@stefan_pmp: Opcjonalnie możliwość robienia wolontariatu w trakcie pracy.
Bez przesady, nie każda firma ot januszerka.
U mnie w korpo masz możliwość przeznaczenia kilku godzin pracy na wolontariat i liczy się to jako zwykła praca, a jak był początek wojny, to dawali nawet 2-3 dni w miesiącu na to.
A ja nie lubię płatków na śniadanie...
Ale jesteście naiwni. To po prostu oznacza, że programiści zaczynają pracę o 7 rano.
@goferek: Akurat to dość istotne.
O fajnie. Kiedyś w jednej firmie miałem śniadania w pracy. Nie trzeba było nic jeść przed wyjściem z domu a i często zostawało na drugie śniadanie produktów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie 'płatki z mlekiem' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogli również wpisać 'herbata z cukrem' i 'woda w kubeczku'
Menadżerka:tak, są dla innego projektu ale zawsze na koniec coś zostaje i wtedy można brać jedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)