Wpis z mikrobloga

@M4ci3jS: Ach tak, Far Cry 6, gdzie ci dobrzy chcą doprowadzić do rewolucji i r----------ć swój kraj jeszcze bardziej bo oprócz obalenia dyktatora nie mają żadnych innych planów na przyszłość. A, no i obowiązkowo rewolucjoniści to kobiety, murzyni i jakieś transy, bo inaczej Ubisoft nie dostanie pinionżków od Blackrock za wysoki wskaźnik ESG. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@M4ci3jS: Dobra gra tylko fabuła lewacka, p----------a wręcz. W każdym razie ja widzę w tej grze taki trick, że momentami naśmiewa się z tych lewaków? Ciężko stwierdzić. Jakiś recenzent nawet pisał, że to pierwsza gra, przy której można wysnuć myśl o poparciu tego złego.

W tej grze jest moment jak lewacka laska strzela z uzi koniowi w głowę bez powodu, więc pozdro. W ogóle jest kilka takich scen jak lewak
  • Odpowiedz
@NielegalneKretowisko: @supra107: macie racje, trochę jest tego za dużo, ale abstrahując od tych tematów - grało mi się całkiem nieźle - poświeciłem 55h na fabułę, misje poboczne, wyprawy po skarb - fajnie wypadł Esposito jako ten zły, chociaż do takiego Vaasa to jednak trochę daleko - ogólnie byłem ciekaw jak ta historia się zakończy mimo, że FC nigdy nie stał fabułą - bieganie, strzelanie, karmienie pelikanów, głaskanie psów
  • Odpowiedz