Aktywne Wpisy
BananowyKrol +542
opuściłem klapę od kibla bo chciałem sobie usiąść fona poprzeglądać przed prysznicem i klapa się opuszczała była przy samym końcu a ja zacząłem siadać i kawałek jajek mi się tak zahuśtał że był pod klapą a ja całym ciężarem ciała usiadłem na klapie i ją zamknąłem.
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Prowadził kiedys pozadne wywiady, atakował każdego bez wzgledu na strone polityczną. A teraz? Az czuc wazeline przez głośniki jak tylko pojawia sie w studiu ktos z PiS. Jego poziom zaczyna siegac dna.
#rmf #radio #mazurek
BRAWO ŚWIETNY DZIENNIKARZ XDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@schaefer: no, żeby takie coś pisać to trzeba być:
- krypto-pisowcem
- ślepym i głuchym
- pisowcem robiącym z siebie symetrystę
- debilem
@schaefer: tvn jest ZDECYDOWANIE bardziej obiektywny od pisowskiej szczujni zwanej tvp. Przecież tego NIE DA się stawiać na równi.
@schaefer: nie są obiektywne, bo interpretują fakty zamiast je przekazywać ale to jest nadal minimum 100 razy lepsze dziennikarstwo niz w tvp gdzie bezczelnię kłamią, manipulują i ukrywają niewygodne informacje. TVP to czysta propaganda i za takie
Tu się rodzi pytanie - Dlaczego jesteśmy w Polsce na poziomie, gdzie przerzucamy się na jakiej stacji jest mniejsza, bądź większa propaganda? Dlaczego odpowiedzią na to nie są obiektywne media?
Ja podejrzewam, że aktualnie widownia telewizyjna (której na szczęście jest coraz mniej) to nie ma zapotrzebowania na obiektywizm xD Co jest tragikomedią.
Mazurek nie jest pisiorem. Ani platformersem. On po prostu utrzymuje z niektórymi politykami relacje towarzyskie i to to zaburza jego obiektywność. Widać to po wywiadzie z Szumowskim którego zna prywatnie. Ale również widać to po tym jak niektórzy pisowcy działacze jak Czarnek czy ostatnio Agnieszka Ścigaj zostali tam dociśnieci.