Aktywne Wpisy
plaisant +27
Słuchajcie, ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie. Znajdź drogę w ciemności. To jest przyszłość morda. Twoja, moja, wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko
Arczios +10
Idę dziś na pierwszą randkę od praktycznie 2 lat dam wam update życzcie mi powodzenia.
#przegryw
#przegryw
Do tego pragną zauważyć jak nisko w indeksy, a Tesla mimo wszystko jest całkiem wysoko. Gdy tylko indeksy ruszą do góry, to Tesla będzie pukać w nowe ATH.
Jedynie mogę powiedzieć, że w czerwonym kwadraciku prawdopodobieństwo tego, że spadnie jak sprzedający pokażą swoją obecność jest większe niż to, że urośnie wyżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
pomaga ZWIĘKSZYĆ PRAWDOPODOBIEŃSTWO i nic więcej, że ruch może się powtórzyć na wskutek ponownego wejścia sprzedających w przypadku spadku/ kupujących w przypadku wzrostu oraz zejścia z haków tych którzy byli po przeciwnej stronie
np dziś na gazie, ostatnia zielona świeczka przed dropem + w tym miejscu z profilu wolumenu widać, że
zawsze staram się wytłumaczyć bo wiem, że to wygląda zawile, sam przez pierwsze tygodnie nie wiedziałem o co cho ( ͡° ͜ʖ ͡°)