Aktywne Wpisy
thorgoth +147
Dios mio, właśnie się dowiedziałem że to jest nasza reprezentantka na Eurowizje.
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Viado +871
Gastronomia w polsce:
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
piekarnia po remoncie pomalu rusza
ostatnie wypieki ktore calkiem mi sie podobaja:) nawiazalem wspolprace ze startupem ktory robi make z ziaren wykorzystywanych do produkcji piwa
ciekawa sprawa, maja strasznie duzo bialka i praktycznie zero cukrow. trzeba potestowac
@wykopowy_brukselek: bo drozdze piwne juz przerobily caly cukier na cos lepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe faktycznie. dawaj znac jak to bedzie roslo i jaka struktura.
no i ta maka ma 35% bialka, to jest naprawde sporo
ja na co dzien robie z maki z mlyna ciechanowiec, tam jest chyba 14% max w 750tce
mysle ze zejde teraz do 15 i 10% i zobacze co wyjdzie, ewentualnie dam wlasnie wiecej akwasu czy cos takiego
najlepiej wchodzi z samym maslem, nie widze potrzeby dodania nic na gore
ale tak samo jest z jalapeno i serami (wedzony i zwykly, mieszanka) - on jest tak dobry ze danie na niego szynki badz sera jest zbedne
Komentarz usunięty przez autora
No "do produkcji" to nie to samo, co "po produkcji".