Aktywne Wpisy
SaintWykopek +136
just-dont-panic +61
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Jeśli uznajemy że państwo powinno mieć dzieci, to już trochę
@Faraluch: z perspektywy państwa tak, może to być sprawiedliwe. Chociaż kobiety obecnie rodzą za mało dzieci dla państwa, więc też nie do końca.
W każdym razie z perspektywy mojej, bezdzietnego mężczyzny nie jest to sprawiedliwe. Ja nie mam nic przeciwko dzieciom ogólnie, ale nie w smak mi opłacanie cudzym dzieciom szkoł, przedszkoli i lekarzy. Jak kogoś
@ToksycznySocjopata: Czekam aż rządzący zostaną wywaleni na taczkach za taki system edukacji. Czemu o tym się nie mówi? Idziesz na studia, myślisz, że będzie robota, a jest nic i kasa leci z budżetu.
Nie winiłbym kobiet, a ten twór patologiczny. W ogóle winienie dzieciaków jak podejmują decyzje na temat całego życia w tak młodym wieku to głupota. Większość ludzi nie
@nowywinternetach: śmiała teza. Nie mam statystyk, ale moje obserwacje pokazują co innego. Jak rozmawiałem z ludźmi zaraz po szkole średniej lub na początku studiów, to wcale nie uzasadniali wyboru kierunku tym, że liczą że będzie potem robota.
Ale generalnie