Wpis z mikrobloga

Wojna w Ukrainie pięknie obaliła prawackie projekcie odnośnie odwagi i walki za ojczyznę.

Bo dzisiaj mamy?
Ano Chady z #neuropa aż rwą się do walki z kacapami, a #4konserwy tylko płaczą, że chcieli by uciec przed wrogiem, nieudolnie tłumacząc, że to chodzi o równość płci. I fakt, że wróg zaatakował Ukrainę, a nie Polskę niczego nie zmienia. W przypadku ataku na Polskę gadka byłaby taka sama.

Tak więc prawaki to są mocne, gdy trzeba w 10 -ciu na jednego geja napaść, ale w przypadku prawdziwego zagrożenia to rura mięknie i załącza się tryb o nazwie " chlip chlip ja kcem z kobietami uciec'

#bekazprawakow #ukraina #wojna #neuropa #rosja #takaprawda #polityka
  • 39
dlaczego?

Nie pokazałeś właściwej analogii.

A już nazywanie komuchem naziola, a cóż to ma oznaczać? Przecież naziole to są jak komuchy, mają podobne cele, z tą różnicą, że nazizm i faszyzm w miejsce internacjonalistycznej klasy robotniczej stawia naród.

Historyk Roger Eatwell wymienia cztery aspekty istotne w ideologii faszyzmu:

Plan zmiany natury ludzkiej i stworzenie lepszego społeczeństwa.
Naród lub rasa jako siły organizujące ewolucję i postęp.
Krytyka kapitalizmu, liberalizmu i socjalizmu jako systemów
a #4konserwy tylko płaczą, że chcieli by uciec przed wrogiem, nieudolnie tłumacząc, że to chodzi o równość płci

@PrzeKomentator: Prawacy w Polsce to w rzeczywistości skrajne lewary. Bez przerwy ból dupy o równość płci, niewłaściwy kolor skóry jakiejś postaci w filmie, zawłaszczenia kulturowe itp. Przejęli całe spektrum światopoglądu, argumentacji i tematów od lewarów amerykańskich. Śmieją się z nich zupełnie nie dostrzegając, że są ich odpowiednikami na Polskę.
Przecież naziole to są jak komuchy, mają podobne cele

@oydamoydam: i to jest najlepsze, jak się któryś oburzy że nie jest komuchem to mu możesz części współne wytknąć

Ty żydzie - tak będziesz mówił do naziola?

@oydamoydam: będę mówił jak tylko mi się będzie podobało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaznaczyłem tylko że sam fakt mówienia przez ukraińców per pedał do orków to żaden argument aby stwierdzić
Zaznaczyłem tylko że sam fakt mówienia przez ukraińców per pedał do orków to żaden argument aby stwierdzić że to wielcy prawicowcy.

@Leniek: Właśnie niczego nie udowodniłeś swoimi powyższymi wpisami. Tak ci się tylko wydaje, albo tak chciałbyś aby było.
@NoJakNieJakTak: oni lubią przypominać, że we wrześniu 1939 r. Żymianie stawiali bramy powitalne i witali Armię Czerwoną kwiatami, a potem kolaborowali z kacapami, myślę, że w razie ataku Rosji oni sami robiliby mniej więcej to samo.
@PrzeKomentator: Skoro takie tęgie łby jak Bąkiewicz przekupiły się pisowcom to nie będzie żadnego problemu w przekupieniu przyszłego prawicowego mięsa armatniego i obróceniu nim do walki z Polską (czyt. w ich mniemaniu walką z regionem polskim w neomarksistowskiej Unii).
@PrzeKomentator: Skoro takie tęgie łby jak Bąkiewicz przekupiły się pisowcom to nie będzie żadnego problemu w przekupieniu przyszłego prawicowego mięsa armatniego i obróceniu nim do walki z Polską (czyt. w ich mniemaniu walką z regionem polskim w neomarksistowskiej Unii).

@ItsGrN: fakt, to też trzeba wziąć pod uwagę. Czyli w sumie to lepiej niech wyginają - mniej szkód narobią. A do przekupienia to obawiam się, że wielu twardogłowym narodowcom to wystarczy,
aby kogoś nim obrazić to znaczy, że pedał dla tego kogoś to ktoś obrzydliwy.

@oydamoydam: no jak się mysli prostolinijnie jak np. wypokowe konserwy i próbuje obrażać ludzi nazywając ich lewakami, co dla adresata wypowiedzi jest conajwyżej nautralne to pewnie masz racje.

Wiele razy zwracałem sie do oponentów dyskusji w sposób który oni uznawali za obraźliwy, a ja uznałbym to samo skierowane w moją stronę za pochwałę