Wpis z mikrobloga

@Summoning, czyli osoba pic rel (3mce temu wrzuciła swoje zdjęcie) płacze w ostatnim poście że ma dosyć życia, że ma ujowo przeszłość, że chłopy złe i że znowu w życiu jej nie wyszło.

Wygląd EWIDENTNIE 10/10, w jednym ze spojlerów wyjaśnienie, ale płacze że już w życiu nie będzie nigdy szczęśliwa i że musi pić żeby zapomnieć.

#przegryw oddałby dużo za możliwość rozmowy z taką ale przecież przegryw nie człowiek i się nie liczy.

#przegryw #depresja #damskiprzegryw #logikarozowychpaskow #csiwykop #afera
smutny_login - @Summoning, czyli osoba pic rel (3mce temu wrzuciła swoje zdjęcie) pła...

źródło: comment_1663133000mDfYvOmLdtQ0WsufR2vqAg.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_login: Ja wiem, że to jest nie do ogarnięcia twoim chłopskim umysłem, ale ładni i bogaci też mają swoje problemy, wielu także cierpi na depresje.
Problemy w życiu nie są zarezerwowane dla biednych i brzydkich.
  • Odpowiedz
@robertx: Ładni i bogaci proszę pana nie mają porównywalnych problemów do brzydkich biedaków. Bogaty nie żyje od wypłaty do wypłaty, jemu terapia może pomóc, biedaków z biedy nie wyleczy.
  • Odpowiedz
@kasperski113: nie stalking tylko 7minut przeglądania wpisów na wykopie

I nie, nie zakochałem się, raczej ciężko miałbym się dogadać z kobietą z problemami psychicznymi

10/10 xD?

@AdamKarolczak02137: przyjrzyj się zdjęciu: bujne zdrowe włosy, delikatne zarys ust, delikatny zarys twarzoczaszki a nie kartofel. 10/10 bo wolę blondynki, gdyby miała czarne włosy pewnie byłaby 4/10
  • Odpowiedz
Ładni i bogaci proszę pana nie mają porównywalnych problemów do brzydkich biedaków. Bogaty nie żyje od wypłaty do wypłaty, jemu terapia może pomóc, biedaków z biedy nie wyleczy.

@Mr_Frog: I co to zmienia? Przeciętny przegryw ma życie o niego lepsze niż miliony ludzi w jego wieku w Ameryce Południowej, Afryce czy Azji. Pod każdym względem.
I co? Żyje mu się dzięki temu lepiej? Pamięta o tym na co dzień? Nie.
  • Odpowiedz
@smutny_login: Po tym zdjęciu dałbym solidne 4/10, bo nic po nim nie można wywnioskować z wyglądu.

Może ma rozstępy na brzuchu, może ma spore oparzenia, krzywy zgryz, diastemie albo duże szpary między zębami, zeza albo niezbyt ładną twarz, garba albo zaawansowaną skoliozę.
Wzrost i szczupła sylwetka to nie wszystko wbrew prawdzie objawione głoszonej na tagu #przegryw
  • Odpowiedz