Aktywne Wpisy
sinuh +532
kamil-tumuletz +515
#antykapitalizm #pracbaza #korposwiat #bekazprawakow #nieruchomosci #ciekawostki #ekonomia #firma #kolchoz
Aktualizacja w komentarzu
Aktualizacja w komentarzu
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wygląd EWIDENTNIE 10/10, w jednym ze spojlerów wyjaśnienie, ale płacze że już w życiu nie będzie nigdy szczęśliwa i że musi pić żeby zapomnieć.
#przegryw oddałby dużo za możliwość rozmowy z taką ale przecież przegryw nie człowiek i się nie liczy.
#przegryw #depresja #damskiprzegryw #logikarozowychpaskow #csiwykop #afera
Problemy w życiu nie są zarezerwowane dla biednych i brzydkich.
Otóż niestety nie, plan na życie wykonany w 0%
I nie, nie zakochałem się, raczej ciężko miałbym się dogadać z kobietą z problemami psychicznymi
@AdamKarolczak02137: przyjrzyj się zdjęciu: bujne zdrowe włosy, delikatne zarys ust, delikatny zarys twarzoczaszki a nie kartofel. 10/10 bo wolę blondynki, gdyby miała czarne włosy pewnie byłaby 4/10
@Mr_Frog: I co to zmienia? Przeciętny przegryw ma życie o niego lepsze niż miliony ludzi w jego wieku w Ameryce Południowej, Afryce czy Azji. Pod każdym względem.
I co? Żyje mu się dzięki temu lepiej? Pamięta o tym na co dzień? Nie.
@kasperski113: zobaczyłem jej wpis w gorących i stwierdziłem że jestem oburzony tym że taki content jest w gorących
Może ma rozstępy na brzuchu, może ma spore oparzenia, krzywy zgryz, diastemie albo duże szpary między zębami, zeza albo niezbyt ładną twarz, garba albo zaawansowaną skoliozę.
Wzrost i szczupła sylwetka to nie wszystko wbrew prawdzie objawione głoszonej na tagu #przegryw