Wpis z mikrobloga

Znaczna większość ludzi (Tak z ponad 99%) wyrasta z Korwina i jego partii, jedni szybciej, drudzy wolniej, zdarzają się też oczywiście takie przypadki które nie wyrastają w ogóle, można takich właśnie znaleźć na wykopie, tutaj jest jeden z takich, który na widok zdjęcia dzieciaka noszącego plecak z kolorowymi naszywkami postanowił zmajstrować taki wpis, brzmiący jak jakaś pasta, ale to chyba jednak było na poważnie. Patrząc na ten wysryw jeszcze bardziej się cieszę że w porę udało mi się z tego wyrosnąć, zanim w ogóle jeszcze uzyskałem prawa wyborcze

#codziennykonfiarz 56/??? <- Tag do obserwowania

Link do wpisu - https://www.wykop.pl/wpis/66056681/o-k---a-xd-bekazpodludzi-bekazlewactwa-heheszki-sp/#comment-234124095 - Polecam ogólnie cały wątek, ładny festiwal spierdzielenia dostarczany przez autorkę wpisu i gościa ze screena

#bekazprawakow #bekazkuca #bekazpodludzi #bekazwykopkow #urojeniaprawakoidalne #shitwykopsays #neuropa #heheszki #staleprawo #polityka
D.....r - Znaczna większość ludzi (Tak z ponad 99%) wyrasta z Korwina i jego partii, ...

źródło: comment_16630602273ZiMiWQGCYF83OwIXzBE9i.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Devhar: pamiętam ten wątek XD z czasach gimbazy byłam kucem i nosiłam naszywki z zespołami, wyrosłam z jednego i z drugiego, aczkolwiek wstyd mi tylko z powodu tej pierwszej rzeczy xD a audycje Kelthuza to były jak już ledwo co skończyłam liceum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz