Aktywne Wpisy
techno_mojsze +310
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#heheszki(albo i nie) #ogrzewanie
na wszelki wypadek Ci podpowiem, że jest dużo miejsc w Polsce (B szczególnie), gdzie nie ma gazu ziemnego.
I dlatego ich stać na #!$%@?ą chałupę i telewizor 60" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Ethernit: A gdzie można robić zakupy? Czy majonez Winiary z biedronki jest gorszy od tego z Auchan? Czy Auchan jest wystarczająco prestiżowe na zakupy spożywcze?
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/TLxU56VcU6w
@Ethernit: to gdzie zakupy robi polak z Polski A skoro w Polsce B w biedronce?
@Ethernit: to gdzie mają być? Po bułki latać śmigłowcem do MonteCarlo czy jak xd