Aktywne Wpisy
Kielek96 +56
Brazylia 2006 ależ to były dziki, zazdroszczę każdemu kto mógł ich oglądać na żywo.
#mecz #pilkanozna
#mecz #pilkanozna
AtriumCarceri +12
#przegryw lat 17, jakas kolka cziperki, czerwiec to matka dupska nie truje o bude. A ty wlasnie swoim hordziakiem ladujesz w howling fjordzie zeppelinem, podjarany bo pierwszy raz wiadomo... prywacik bo bieda, ale wspomnienia bezcenne, ano i taka muza leci
to juz nie wruci
to juz nie wruci
-brak dostaw broni na Ukraine
-brak tarczy antyinflacyjnej
-brak obniżki Vat na paliwo
A Koalicja jakie miala wytłumaczenie?
~"Pieniędzy NIE MA i NIE BĘDZIE"
I tyle, sprawa załatwiona, a libki uwierzą xD
Dodajmy do tego, że według Koalicji to cały obecny globalny kryzys (energia, inflacja) jest winą PiSu i jego "rozdawnictwa", a szczególnie 500+ xD tak, Polska taka mocna ze steruje polityką światową.
#polityka #geopolityka #wojna #ukraina #polska #ekonomia
Ja też sobie nie wyobrażam. Te nieudaczniki nawet tupolewa nie umieli ściągnąć, a PIS... a nie czekaj...
pieniędzy nie było i dalej nie ma, drukarki robią brrrrr, a inflacjia robi wziuuuuu do góry i taki to jest efekt ^^
@ShooleR: wyobraźnie może i ma dobrą tylko nie ma już tego PO z czasów 2005-2010 i nie będzie.
Teraz, jak #!$%@?ście całą kasę piszecie "za PO byłoby jeszcze gorzej".
Ech pisowcy....
@ShooleR: Polityka kremla pewnie chciała pomagać ukrainie nie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zerwanie dostaw węgla i ucieczka od ruskiego gazu również była pomysłem kremla nie ?
Mówisz o 4 śmigłowcach bez offsetu?
@Papudrak:
Jak czytam te siermiężną #!$%@? propagandę dla dziadków to aż mi niedobrze. Ty rozumiesz że piszesz te gówniane posty do 30-latkow a nie do stetryczalych dziadków którzy nie pamiętają gdzie odłożyli wczoraj buty?
Wszyscy #!$%@? na długi naszych dziadków i rodziców. Tylko tempa pała sobie z tego nie zdaje sprawy.