Aktywne Wpisy
xoxoxo_oxoxox +256
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wybić dorosłemu chłopu 28 lat związek z siksą 16 letnią która ledwo co skończyła podstawówkę (dawniej podstawówkę + gimnazjum). Czuje że to się dla niego źle skończy bo to jakby nie patrzeć gówniara jest z pstrem w głowie. Chłop zauroczony młodym i łatwym ciałem więc nie docierają do niego żadne argumenty. Płaci za nią przy każdym wyjściu na miasto bo ona nie ma kasy (czasem chodzimy w trójkę to wiem), wozi ją swoim autem. A on daje sobie wejść na głowę i zakochany jak małe dziecko. Przecież to nie ma najmniejszego sensu z taka różnicą wieku. Wydoi go z kasy, kopnie w dupę i pójdzie do swojego rówieśnika jak już ten będzie miał jakieś swoje pieniądze i auto. Bo 16 latek to wiadomo że gówno ma jeszcze.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #badoo
─
Jak wybić dorosłemu chłopu 28 lat związek z siksą 16 letnią która ledwo co skończyła podstawówkę (dawniej podstawówkę + gimnazjum). Czuje że to się dla niego źle skończy bo to jakby nie patrzeć gówniara jest z pstrem w głowie. Chłop zauroczony młodym i łatwym ciałem więc nie docierają do niego żadne argumenty. Płaci za nią przy każdym wyjściu na miasto bo ona nie ma kasy (czasem chodzimy w trójkę to wiem), wozi ją swoim autem. A on daje sobie wejść na głowę i zakochany jak małe dziecko. Przecież to nie ma najmniejszego sensu z taka różnicą wieku. Wydoi go z kasy, kopnie w dupę i pójdzie do swojego rówieśnika jak już ten będzie miał jakieś swoje pieniądze i auto. Bo 16 latek to wiadomo że gówno ma jeszcze.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #badoo
─
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#grammarnazi #gazetaplcontent
@kasiknocheinmal: słowo półkownik też występuje w języku, od półka jako określenie filmów blokowanych przez cenzurę
Wciąż pozostaje kwestia literówki w ukraińskiej armii ;)
@kasiknocheinmal: Tu nigdy nie stawia się przecinka ;)
Oczywiście można spierać się o szyk wtrącenia i jego umiejscowienie bądź położenie samego chyba, które może stać po pierwszym przecinku, ale język polski nie jest do tego stopnia związany
Akurat do pisania dobrych artykułów tak szczegółowa wiedza nie jest potrzebna. Jakiś standard (wysoki) piszący powinni zachowywać, ale dyskwalifikowanie ich z powodu przecinka między chyba a że byłoby nadgorliwością. Gazety powinny mieć od tego korektorów. Gorzej, że dzisiaj zwykle już chyba nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
śmieję się zwyczajnie ;) Gazety to teraz chyba nawet autokorekty w Wordzie nie mają, wnioskując po tym screenie wyżej ;) Przy czym gazeta to jeszcze pół biedy, najbardziej to boli w książce. I to nie jakimś, za przeproszeniem, gównoromansie, tylko normalnej, porządnej książce. Rozumiem, że przypadkiem coś się może wydarzyć i można czegoś nie zauważyć, ale trafienie na