Dlaczego Brzęczek został selekcjonerem reprezentacji? No, bo jest dobrym trenerem.
A skąd wiemy, że jest dobrym trenerem? No, bo był selekcjonerem reprezentacji.
Brzęczek powinien dożywotnio oddawać Rudemu połowe swoich pensji, bo gdyby nie on to pewnie teraz Brzęczek prowadziłby jakis gówniany zespół, najwyżej w 1 lidze i to po znajomości.
@latarnikpolityczny: ciekawe jak nastroje u trenerów ze starego pokolenia z którymi teraz musi się mierzyć. Większa radość z pokonania selekcjonera czy bez wczuty
@latarnikpolityczny: ja naprawdę miałem taka teorie kiedy go zatrudniono. Ze dostał wysokie wynagrodzenie i musiał się nim dzielić, jak wszystkie słupy w spółkach skarbu państwa.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#wislakrakow
Dlaczego Brzęczek został selekcjonerem reprezentacji? No, bo jest dobrym trenerem.
A skąd wiemy, że jest dobrym trenerem? No, bo był selekcjonerem reprezentacji.
Brzęczek powinien dożywotnio oddawać Rudemu połowe swoich pensji, bo gdyby nie on to pewnie teraz Brzęczek prowadziłby jakis gówniany zespół, najwyżej w 1 lidze i to po znajomości.
źródło: comment_1662856528WQonUujqbMTRnLvNQk6Bbg.jpg
Pobierz@latarnikpolityczny:
źródło: comment_1662858851NK4BxL5bxrq79Kv6GlBDy4.jpg
Pobierz