Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z Was, śledzi/ogląda TVP WORLD? Niektóre wyświetlenia w dzień nawet pod 600k. Są materiały pod milion - ogólnie dosyć dobra jak nie świetna oglądalnośc co do materiałów z Ukrainy.

Chciałbym zapytać czy tam jest rzetelnie czy również typowo ukierunkowane na partie rządzącą? Pytam, bo ciekawi mnie ta oglądalność, a kanał raczej skierowany do "świata" a ten nie ma prawa głosu.

Komentarze napawają dumą, i nie są to wykupione boty - ogólnie ludzie ze świata dziękują za pomoc Polski w tym konflikcie.

Może Kurski ogarnął coś co będzie można nazwać pozytywem.

https://www.youtube.com/c/TVPWorld/videos

Z góry mówię że polityczne jady i wojny z góry kasuję i wrzucam na czarną, więc bez syfu proszę.

BTW - oglądając ten kanał, i czytając te komentarze, można odnieść dziwne wrażenie czytając polityczną część wykopu każdego dnia xD

#rosja #ukraina #polityka #wojna #tvpis #tvpiscodzienny #polskiyoutube
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RafDan: Generalnie bardzo ładnie się wpisali w schemat: „my mówimy jak jest, a jest tak: Orki dostają albo dostaną w p-----l, a w tym duża zasługa Polski”.

Mniej więcej obiektywnie. Bo bardzo duża w tym zasługa Polski, co nie oznacza że tą bandę prorosyjskich sprzedawczyków za władzę absolutną, nie należałoby skazać na wieczne potępienie. I chodzi mi o ich mocodawców, wyżej niż oni (dziennikarze TVP World); w obszarze Ukrainy -
  • Odpowiedz
@RafDan: p------e, wyswietlenia od 700 do 565tysiecy

Pamietam na wykopie pisałem, Jak zaczynali ze to jest marnowanie i palenie hajzu, bo na rozruch wydali 23mln o ogladalo ich po 18 osob, w czym pewnie polowa to realizatorzy , wyswietlen mieli do 23 do 1500.

Jak widac wojna nosny temat, wiec wyswietlenia sie zgadzaja, ale nie wiem czy pisowscy sa zdolni do wyrafinowanego przeprowadzania i prowadzenia wlasnej soft power jak kanal
  • Odpowiedz