Aktywne Wpisy
xiv7 +40
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.5% (331)
- Z wymiennymi ostrzami 17.8% (274)
- Elektryczna "3 kółka" 10.3% (159)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.3% (773)
Ludzik90 +78
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Chciałbym zapytać czy tam jest rzetelnie czy również typowo ukierunkowane na partie rządzącą? Pytam, bo ciekawi mnie ta oglądalność, a kanał raczej skierowany do "świata" a ten nie ma prawa głosu.
Komentarze napawają dumą, i nie są to wykupione boty - ogólnie ludzie ze świata dziękują za pomoc Polski w tym konflikcie.
Może Kurski ogarnął coś co będzie można nazwać pozytywem.
https://www.youtube.com/c/TVPWorld/videos
Z góry mówię że polityczne jady i wojny z góry kasuję i wrzucam na czarną, więc bez syfu proszę.
BTW - oglądając ten kanał, i czytając te komentarze, można odnieść dziwne wrażenie czytając polityczną część wykopu każdego dnia xD
#rosja #ukraina #polityka #wojna #tvpis #tvpiscodzienny #polskiyoutube
Mniej więcej obiektywnie. Bo bardzo duża w tym zasługa Polski, co nie oznacza że tą bandę prorosyjskich sprzedawczyków za władzę absolutną, nie należałoby skazać na wieczne potępienie. I chodzi mi o ich mocodawców, wyżej niż oni (dziennikarze TVP World); w obszarze Ukrainy -
Pamietam na wykopie pisałem, Jak zaczynali ze to jest marnowanie i palenie hajzu, bo na rozruch wydali 23mln o ogladalo ich po 18 osob, w czym pewnie polowa to realizatorzy , wyswietlen mieli do 23 do 1500.
Jak widac wojna nosny temat, wiec wyswietlenia sie zgadzaja, ale nie wiem czy pisowscy sa zdolni do wyrafinowanego przeprowadzania i prowadzenia wlasnej soft power jak kanal