Aktywne Wpisy
TfarukBartus +167
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +109
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
Racjonalny umysł patrząc na to co wyrabia się na świecie:
1. Wirusy zabijaja miliony osób.
2. Niedaleko jest wojna i masa cierpień
3. Nadchodzi kryzys ekonomiczny
Po prostu zaprzestałby rozmnażania w skrajnie niesprzyjających warunkach aby nie skazywać na to cierpienie nowych pokoleń.
Człowiek jednak przez swój mechanizm wyparcia odwraca uwagę od negatywów życia i wmawia sobie z uporem maniaka jest super jest super....
Zdjęcie poglądowe
#antynatalizm #psychologia #depresja
@olaf_wolominski: ojojoj, biedne rody (╯︵╰,)
@olaf_wolominski: Potężny creme de la creme przegryw-cope
Mówię o faktach: o zgonach niemowląt, uszkodzonych płodach, wadach rozwoju wynikających z niedożywienia itd. bo ty też z tego punktu wychodzisz (że wirusy, wojna i kryzys). Patrzę na twarde dane, a nie na własne lęki i wyobrażenia.
Nawet szansa 0,0000001% na chorobę czy nieszczescie powoduje że nie można ryzykować życiem dziecka