Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
1N4148 +426
#deweloperka #rod #nieruchomosci #patodeweloperka
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież tam jest ciągłe jeb*** w imperializm realizowany przez Putina i działania Rosji wobec innych krajów.
Tymczasem ja co jakiś czas widze na wykopie zaplusowane wpisy o tym, że Nawalny to polakożerca zapowiedział ostateczne rozwiazanie w kwestii Polski, krytykował rzekomo Putina, za to że tak mało Ukrainy zaanektował itp.
Gdy pytam takich ludzi o wskazanie linka z dowodem to się tłumaczą, że słyszeli to w radiu, wiec linka nie ma, albo nie mają czasu na szukanie.
Poszukiwałem wypowiedzi Nawalnego o Polsce i znalazłem tylko pozytywne. Skad wiec ta narracja o jego atakach na Polskę? To ludzie zmyślają czy ktoś to wypuscił może jakiś jutuber?
Dziwnym trafem jednym z najbardziej krytykujacych Nawalnego był Sykulski (chociaz jego wypowiedzi nie wymyślał), który broni Rosji Putina jak tylko może.
O ile rozumiem obawy, że Nawalny mógłby unowoczesnic i wzmocnic gospodarke a potem wróciłby zamordysta to kompletnie nie łykam narracji, że Nawalny jest bardziej zachłanny na cudze terytoria jak Putin i już Putin lepszy.
#rosja #ukraina #nawalny
Jak ktoś wrzucil Ci wypowiedz to szukasz dalej, zeby
@trzydrzwiowypentaptyk: No prosze i krytykuje wojne i stara sie dzialac.
@shmatshiage: To kazdy Rosjanin ma takie pragnienia. W ten sposób populistycznie można kazdego dyskredytowac.
Wypowiedz o Krymie została podrasowana przez kremlowskie media i tak u nas przedrukowana. Już napisałem wyżej dlaczego nie mogł powiedziec, że odda Krym.
@szurszur: @BayzedMan: Biedny Nawalny, same onuce względem niego zniechęcają, a przecież on chciał tylko powyzywać Ukraińców od chachłów czy dawać popisy ksenofobii względem migrantów z Azji Środkowej. Nie wiedzieć czemu, szkalują go tacy polscy eksperci, jak publikujący w bodaj najistotniejszym amerykańskim think tanku zajmującym się naszym regionem (CEPA) Ukrainiec Siergiej Sumlenny. Macie szanować Nawalnego,